650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

GÜZEL BİR UYKU İÇİN ÖNERİLER

03-05-2023 15:55

GÜZEL BİR UYKU İÇİN ÖNERİLER

Yorucu bir günün ardından dinlenmek, hem bedenini hem de zihnini resetleyerek tazelenmenin en etkili yolu güzel bir uyku uyumaktan geçiyor. Şehir hayatının kaosu, trafik ve tüm gün aklımızda dönüp duran bir günün ardından iyi bir uykuya nasıl hazırlanabiliriz diyorsan senin için hazırladığımız önerilere göz atabilirsin.

 

   İyi Uyku İyi Hayat Demek

Her şeyden önce unutmamalısın ki, iyi uyku iyi hayat demek. Eğer sen de her koşulda gece başımı yastığa koyar koymaz uyurum diyemiyorsan, belki de öncelikle günün enerjisini eve gelir gelmez üstünden bir atmayı denemelisin. “Bunu nasıl yapacağım?” der dediğini duyar gibiyiz? Sana çok basit bir öneri sunacağız. Ilık bir duş, tüm günün enerjisini geride bırakmak için harika bir seçenek olabilir.

Ortamın Havasını Değiştir

Sen negatif enerjilerden arındıktan sonra sıra yaşam alanında. Bir ortamın havasını değiştirmek için en etkili yöntem her zaman aromaterapiürünleri. Oda kokuları ya da hoş kokusuyla seni büyüleyen mumlararomaterapi ve uyku meditasyon ürünleri sadece rahatlamanı sağlamakla kalmayacak aynı zamanda dekorasyonun için de etkili ve vazgeçilmez bir parça olacak.

 

   Rüya Kapanı ile Kabussuz Bir Gece Geçir

İyi bir uykunun önündeki en önemli engel, gecenin bir yarısı bile ansızın uyanmanıza sebep olacak kabuslardır. Rüya kapanı, toplumun en eski ve köklü geçmişine sahip olduğu bilinen Kızılderili inanışına aittir. Kızılderililer rüya kapanını söğüt ağacından yapar ve kötü düşünceleri uzak tutması için baş uçlarına asarlarmış. Bu inanışa göre rüya kapanları kötü düşünceleri sizden uzaklaştırır ve iyi düşüncelerle dolmanızı sağlar. Böyle düşkapanı olarak da bilinen ve duvarınıza asacağınız rüya kapanları, kabusları sizden uzak tutar.

 

   Uyumadan Önce Yazmayı Dene

Aklımızdaki düşünceler tüm gün karmaşık bir şekilde bize ele geçirir. Ve onları anlamlandıramadığımızda uyku kaçıran bir kabusa dönüşebilir. Zihnimizde birbiriyle yarışan düşünceleri tanımlamak ve çözümlemek için en iyi yöntem yazmak olabilir. Bunun içine ihtiyacın olan tek şey bir ajanda. Hislerini ve düşüncelerini yazıya dökmek zihnini rahatlatarak iyi bir uykuya dalmanı sağlayacaktır.

 

   Pamuklu Tasarımlar Tercih Et

Vücudumuzun elektrik yüklü olabileceğini ve bu elektriği üstümüzde tutmamak için pamuklu tasarımlar tercih etmemiz gerektiğini biliyor muydun? Özellikle pamuklu pijama takımları ve pamuklu nevresimler, sen uyurken vücudunu rahat ve bulutların üstünde gibi hissettirecek.

 

Eğer sen de iyi bir uykuyla daha iyi bir hayat elde etmek istersen senin için hazırladığımız önerileri dikkate alabilir ve iyi bir uyku için ihtiyacın olan her şeyi MiaMano’da bulabilirsin. 

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*