650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Yengeç Burcunun Özellikleri

10-07-2023 10:00

Yengeç Burcunun Özellikleri

Zodyak döngüsünün dördüncü burcu olan Yengeç burcu, 21 Haziran-21 Temmuz tarih aralığında doğanları etkileyen bir burçtur. Her insan birbirinden farklı olsa da bu tarih aralığında doğanlar, genel hatlarıyla karakteristik, fiziksel ve duygusal yapılarında Yengeç burcu özelliklerini taşır. Yengeç'ler duygusallıkları ve duyarlılıkları ile tanınırlar. Çevresindeki her insandan da aynı hassasiyeti bekledikleri için, kolay geçinilebilir kişiler değildir. İyi günlerinde neşeli, iyi kalpli, yardımsever, düşünceli ve anlayışlıdırlar. Fakat herhangi belirgin bir neden olmadan somurtkan ve alıngan olabilirler. Siz de Yengeç burçlarına daha yakından tanımak ve “Yengeç burcuna hediye ne alırım?” sorusuna cevap bulmak istiyorsanız bu blog yazımız tam size göre! Haydi hep beraber Yengeç burcunu keşfedelim.

 

Yengeç Burcu Genel Özellikleri

Yönetici gezegeni Ay olan Yengeç burçları  yakınlarını ve arkadaşlarını çok sevmelerine karşın, bunu pek belli etmezler. Kendilerini herhangi bir şekilde inciten kişileri zor bağışlarlar ve yapılan hareketi asla unutmazlar. Yengeç'ler müziğe ve dinsel konulara karşı ilgilidirler. Sabırlı olan Yengeç'ler tartışmalardan kesinlikle hoşlanmazlar. Duygularını sessiz bir şekilde saklarlar. 

Yengeç Burcu Kadını

Sevgi dolu şefkatli, bir o kadar ihtiraslı yapıları ile onu tanımanız her zaman mümkün olmayabilir. Kırılmaktan çok korkarlar. Partnerlerine kalplerinin kapılarını açmakta zorlanırlar. Geçmişten kolayca kopmadıkları için anıların yaşantılarında yeri çok fazladır ve kimsenin geçmişleri için, kötü bir söz söylemelerine izin vermezler.

Yengeç Burcu Erkeği

Sakin ve dengeli yapıları onları bulundukları ortamın en sevilen kişisi haline getirir. Duygularını çok derin yaşadıkları için, gizemli bir tablo içinde yaşarlar. Sevilen ve aranılan insanlardır. Bulundukları ortamın şartlarına çok çabuk uyum sağladıkları için, asla şikayet etmezler ve edenlerden de hoşlanmazlar. Aile kavramı çok fazladır. İyi bir baba ve iyi bir eştir. 

Yengeç Burcuna Ne Hediye Alınır?

Yengeç burcu kadınına hediye seçerken de Yengeç burcu erkeklerine  hediye seçerken de karşında meraklı bir çocuk olduğunu aklından çıkarma ve bunu düşünerek seçimini yap, böylece doğru hediyeyi alabilirsin. Yengeç burçlarının günlük programları sürekli değişir. Sabah işimiz bitirip hemen eve gideceğim derken akşam onu çılgın bir partiye katılırken görebilirsin. Duygusal, sadık, yaratıcı ve yemeyi içmeyi seven yengeçleri şık ev hediyeleriyle mutlu edebilirsiniz. Ayrıca yengeç kadını için; romantik bir şamdan ya da abajur, mutfak gereçleri, Dekorasyon malzemeleri, bir buket gül ve takı setleri, deniz kabuklu takılar en uygun hediye çeşitlerindendir. Resim çerçevesi, albüm, tablolar, çanta, cüzdan, fotoğraf makinesi, DVD filmleri, maket gemi ve şık ev ve mutfak eşyalarını da yengeç erkeği için tercih edebilirsiniz. Her yönüyle Yengeç burçları hayatımıza renk ve neşe katarken siz de onları, hediyelerinizle mutlu edebilirsiniz. Bunun için özgün, farklı tasarım ürünleriyle MiaMano her zaman yanınızda! Yengeç burcuna özel  derlediğimiz ürünleri hemen keşfetmeye başlayabilirsiniz.

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*