650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

📕Ajanda ve Defterler

05-01-2022 08:06

📕Ajanda ve Defterler

Çalışma yaşamındaki yoğunluğu azaltmak, daha başarılı olmak ve mental olarak daha az yorulmak için planlama yapmak çok kritik bir öneme sahip. Aslında okul yaşamı ya da günlük hayatın  içinde de plan yapmak işleri çok daha kolay hale getirebiliyor. MiaMano olarak bizler de işlevsel olan bu araçların göze hoş görünmesini sağlayacak tasarımlarla planlama  yapmayı daha da eğlenceli bir hale getiriyoruz! :)

Günlük, haftalık ya da aylık olması fark etmeksizin işlerinizin bir listesini çıkarmanız zihninizi rahatlatırken bunu, estetik algınıza hitap eden araçlarla yapmak da sizi mutlu edecektir. MiaMano’nun ajanda ve defter modelleri  sayesinde kendi zevkinize uygun olan tasarımları bulabilirsiniz.

Dilerseniz rengarenk ajandalardan birini tercih edebilirsiniz. Çok daha illüstrasyon tasarımlar olan bu ajanda modelleri dışında daha minimal çizgilere sahip, düz renkler barındıran seçeneklere de göz atabilirsiniz. Renk ve desen odağından çok tasarımın bir mesajı olmasına odaklanıyorsanız en esprili, motive edici cümlelerle sahibine seslenen bir ajanda da bulabilirsiniz.

Ajandaların yanı sıra ihtiyaçlarınız için daha çok defterler gerekiyor olabilir. Hem önemli notları almak hem de çok daha serbest olarak yazmanız gerekenleri derli toplu kaydedebileceğiniz defter modelleri de geniş bir skalada yer alıyor. Hem farklı ihtiyaçlar hem de farklı zevkler için tasarlanmış olan defterlere mutlaka göz atmalısınız.

Defterler ve ajanda modelleri dışında yapılacaklar listesine özel tasarımları, günlük ya da haftalık planlayıcıları da bulabilmeniz mümkün. Miamano’nun her ürününde olduğu gibi bu yardımcı araçların da hepsi özel ve farklı tasarımlarda bulunuyor. Bu sayede ister yanınızda ayırmayacağınız, isterseniz de duvara sabitleyebileceğiniz harika birer aksesuar işlevi de görüyorlar.

İster ajanda ister defter olsun yalnızca sizin için değil, planlı yaşamayı seven tüm arkadaşlarınız için de harika bir hediye olabilir. Özellikle de çok zor geçen 2020 yılından sonra yepyeni bir başlangıcı hatırlatacak bir niteliği de olabilecek bu hediye için sevdiklerinizin zevklerine hitap eden tasarımları bulabilirsiniz.

Siz de zamanı planlamak, düşüncelerinizi ya da anılarınızı not almak, yapacaklarınızı unutmamak için planlayıcıları kullanabilirsiniz. Birbirinden şık tasarıma sahip olan ajanda ve defter modelleri arasından hemen seçiminizi yapın. 

Ajandaları Keşfetmek İçin Tıkla!

     

          

    

Takvim ve Planlayıcıları Keşfetmek İçin Tıkla!

            

     

    

Defterleri Keşfetmek İçin Tıkla!

       

     

    

         

       

  

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*