650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Akrep Burcunun Yaşama Tutkuyla Bakışını Yansıtan Tasarımlar ve Hediye Seçenekleri

05-11-2018 14:25

Akrep Burcunun Yaşama Tutkuyla Bakışını Yansıtan Tasarımlar ve Hediye Seçenekleri

Su grubu burçlarından tutku denildiğinde ilk akla gelen, üstün sezgi yetenekleri ile öne çıkan Akrep burçları özenle tasarlanmış özgün ürünlerin değerini en iyi bilenlerdir. Şanslısınız ki kendiniz veya sevdikleriniz için aradığınız özgün ürünleri MiaMano'da kolayca bulabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken sizin için hazırladığımız Akrep Burcu Koleksiyonu'nu keşfetmek!

      Akrep Burcu Koleksiyonu'nu Keşfet !       
 Aşağıda sizin için seçtiğimiz ürünlerin üzerine tıklayarak hemen alışverişe başlayabilirsiniz. 
 
Güçlü, iddialı ve tutkulu akrep burcu kadını kendini özel hissettirecek özgün ve kaliteden ödün vermeyen tasarımları koleksiyonuna katmak isteyecektir, bu özel takılar onların suyun derinliklerinde gizli olan duygularına da hitap edecektir. Semboller ve takıların hikayesi onların ilgisini çekmek ve beğenisini kazanmak için güzel detaylardır. Burcunu temsil eden akrep burcu sembolü taşıyan bir kolye, su burçlarının sembolünü taşıyan bir tesbih kolye veya barışın sembolü zeytin dalını altın işçiliğiyle birleştiren kolye, bileklik ve küpe takım ile onları mutlu edebilirsiniz.

Altın Kaplama Burçlar Kolye Akrep Burcu resim 1     

       

 Burçlarının rengi kırmızı ve siyah renklerini taşıyan mercan, siyah onix, doğaltaşları akrep burçlarını cezbedecektir.

Siyah Akik ve Oniks Kordonlu Otantik Püsküllü Kolye resim 3 Ã–zel Tasarım Büyük Lotus Kolye resim 2   Ateş Kolye resim 1

     Renkli Beşibiryerde Kolye - Mercan (Şans) resim 1  Mercan Madalyon Bileklik ve Kolye Set resim 1    

 Akrep Burcu'nun giyimdeki iddiasını kırmızı ve siyah renkleri dışında bordo ve mor renklerdeki özel tasarım ürünler ile hem gündelik hem de özel okazyonlarda kullanabileceği deri çanta ve aksesuarlar ile tamamlayabilirsiniz.

Gri Ä°ncili Stiletto resim 1   Denis Bordo Clutch resim 1Animal Farm Ä°pek Eşarp resim 2      Siyah Cherry Blossom Japon Portföyü resim 1      Twin Portföy Çanta Siyah & Antrasit resim 1          Lucina Kırmızı Bel Çantası resim 1

        Tılsım Döngü Porselen Kolye resim 1         

Akrep burcu erkekleri icin su burçlarının empati yeteneğini simgeleyen yüzük ve kol düğmeleri,  doğru bir seçim olacaktır.

  Kol Düğmesi - Su (Empati) resim 2 Mühür Yüzük - Su (Empati) resim 3Özel Tasarım Mikael Sembollü Oniks Bileklik resim 1

Karakterlerini yansıttıkları evleri için kırmızı, siyah ve beyaz aksesuarlar ile bu güçlü renklere eşlik eden metal, krom ve cam aksesuarlar, sofistike kokular, şamdan, mumluk ve tablolar doğru seçim olacaktır.

 

 Bunch 3Lu Kristal Camlı Sarkıt resim 1  Fiolas Gift Box Soul Jazz - Oda Kokusu ve Mum Seti resim 1 Wired Büyük Dekoratif Bitki Standı Krom Saksı resim 1

Ürünlerinizi seçtikten sonra eğer hediye olacaksa hediye paketi seçmeyi ve hediye notunuzu yazmayı unutmayın.

Keyifli alışverişler dileğiyle...

 

 

 

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*