650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

🕯Aromaterapi Ürünleri ile Kendinizi Tazeleyin!

05-01-2022 08:07

🕯Aromaterapi Ürünleri ile Kendinizi Tazeleyin!

Kokunun büyülü dünyasına girmeye hazırsanız hiç vakit kaybetmeden MiaMano’da bulabileceğiniz aromaterapi ürünlerine göz atın! 

Beş duyumuz var. Elbette bazı duyularımız diğerlerine göre çok daha baskın bir işleve sahip gibi görünüyor. Ancak ne kadarını duyumsadığımız ve duyumsadıklarımızın ne kadarını gerçekten algılayabildiğimizle de çok ilgili bir konu bu. Örneğin; gözümüzü kapatıp gün içinde vakit geçirmek neredeyse imkansız. Görme duyusunu devreden çıkardığımız anda eksiklik kendini belli ediyor. Aslında aynı şey bütün duyularımız için de geçerli ve elbette koku alma duyumuz için de. Ancak koku alma duyumuzun işlevi ile nefes almak arasındaki farkı da unutmamak gerekiyor. Yaşamsal ve temel fonksiyonlardan biri olan nefes almak dışında burnumuz aslında koku alma duyumuzun işlevini yerine getiriyor. Peki, kokunun işlevi ne oluyor?

Aromaterapi ile Kokuyu Keşfedin!

 Çok eski zamanlardan bu yana bitkilerin şifası insanların sağlığı üzerinde önemli bir rol oynadı. Buna yalnızca bitkisel ilaçlar değil, aynı zamanda bitkilerdeki kokular da dahil oldu. Bugün artık tüm bu şifalı kokuları kolayca edinmek, uğraşa gerek kalmadan onlardan faydalanmak mümkün. Aromaterapi sayesinde hem bedensel olarak hem de zihinsel olarak faydalı olabilecek tüm kokuları evinize getirmek sadece bir seçim meselesi.

 Lavanta kokusu ile zihninizi dinlendirmek, daha rahat uykuya dalmak ya da ıtır yağı sayesinde cildiniz için bakım olabilecek bir şifayı denemek... Siz ne istereniz hepsine aromaterapi yağları sayesinde erişmeniz mümkün. MiaMano’da ise son zamanlarda oldukça popüler olan Jojobo yağından bıttım yağına, anti-aging yağlardan kuşburnu çekirdeği yağına kadar pek çok bitkisel özlü yağı bulabilirsiniz. Bedeninizin ya da zihninizin ihtiyaç duyduğu huzuru kolayca yakalayabilirsiniz.

   

 

  

 

 MiaMano’da Her Şey Sizin İçin 

Kokuların mucizesine her şekilde ulaşabilirsiniz. Ancak süreklilik halinde hayatınızda aromaterapi yapacaksanız eğer bazı eşyalara da ihtiyacınız olacaktır. Bunun için buhurdanlık ya da tütsülük evinizin olmazsa olmazları arasında yerini almalıdır. Kokuların şifasından dilediğiniz zaman faydalanmak ve hem yağları hem de tütsüleri zahmetsizce kullanabilmek için hemen alabilirsiniz.

 MiaMano’nun her zevke hitap edebilen çeşitliliği sayesinde dilediğiniz bir tasarımı seçebilirsiniz. Dilerseniz evinizdeki bir biblo gibi duracak modellere bakabilir, dilerseniz bakır buhurdanlık gibi çok daha etnik ve geleneksel modeller arasından da bir seçim yapabilirsiniz. Her biri özgün olan ve yaratıcı tasarımcıların elinden çıkan modeller sayesinde evinize şifa ile birlikte zarif bir detayı da getirebilirsiniz.

      

  

  

      

   

  

Onlarca farklı seçenek ve tasarım arasında siz de kendinize dilediğiniz bir modeli seçip alabilirsiniz. Hatta sizinle birlikte bu şifayı keşfetmesini isteyen sevdikleriniz için bir hediye olarak da seçebilirsiniz. Siz de aromaterapinin şifası ile kendinizi yenilerken zevkinize uygun seçimler yapmak için hemen MiaMano’daki ürünlere göz atın.

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*