650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Baharı Marteniçka Bileklik ve Onlarca Renkli Takı ile Karşılayın!🌼

24-02-2022 10:09

Baharı Marteniçka Bileklik ve Onlarca Renkli Takı ile Karşılayın!🌼

Baharı Marteniçka Bileklik ve Onlarca Renkli Takı ile Karşılayın!🌼

Bütün renkleri ile bahar geliyor. Yine içimizde çiçekler açacak, binbir umut yeşerecek ve elbette tarzımız da bu renk ve canlılıktan payını alacak. Bu sebeple Miamano’da onlarca farklı tarz ve tasarımda takı sizi bekliyor!

Dilekler Kabul Olsun: Marteniçka Bileklikler

Bulgar adetlerinin en bilineni olan Marteniçka bileklikler arasından en güzel tasarımlar Miamano’da sizi bekliyor. Bahar mevsimi ve leyleklerin göç etme vakti yaklaşırken bir dileğinin gerçekleşmesinin mutlu olacağınız sevdikleriniz için harika birer hediye olan Marteniçka bileklikler için birbirinden farklı tasarımlar arasından tercih yapabilirsiniz. Dilerseniz kendiniz için de alabileceğiniz bu bileklikleri takmadan önce bir dilek tutmayı ve leylekleri gördükten sonra da çiçek açmış bir ağaca bağlamayı unutmayın. 😊

    

Boynunuzda Çiçekler Açsın: Papatya Kolyeler

Sevginin en zarif ifadesi, pek çok şiirin baştacı ettiği papatyalardan yapılan birbirinden güzel kolye tasarımlarına hemen göz atmalısınız. Ceviz kabuğunun içinde, şeffaf reçineden yapılma, el emeği örgü tasarımlarda papatyalar birbirinden farklı tarzlara ve zevklere hitap ediyor. Dilerseniz gösterişli ve çok renkli bir modeli dilerseniz de papatyanın kendi zarafetine daha uyumlu olan sade tasarımları tercih edebilir, kombinlerinize şık bir dokunuş katabilirsiniz.

  

Nazar Değmesin: Nazar Boncuklu Bileklikler

Bilimsel olarak da varlığı kabul edilen bir enerji türü olan nazardan sakınmak gerekiyor. Zaman zaman bu enerjinin kötücül değil de tümüyle iyi duygular sebebiyle bile insanları etkileyebildiği söylenebiliyor. Dolayısıyla da bileğinizde yer alacak minik bir nazar boncuğunun size iyi geleceğini söyleyebiliriz. Bununla birlikte Miamano’da yer alan birbirinden güzel nazar boncuğu bilekli tasarımlar arasından da zevkinize uygun bir tanesini seçerek yepyeni bir aksesuara da sahip olabilirsiniz.

  

Sessizliğin İşareti Mors Alfabesi Bileklik

Duyguların ve fikirlerin ifadesi her dilde mümkün. Çok özel bir dil olan Mors Alfabesi ile sessizce pek çok şeyi ifade edebilir, anlatabilirsiniz. Hem kendiniz için özel bir anlamı bileğinizde taşıyabilir hem de sevdiklerinize söylemek istediklerinizi başka bir dilde, Mors Alfabesi bileklikler ile paylaşabilirsiniz. Birbirinden şık tasarımlar ile Miamano’da yer alan Mors Alfabesi bilekliklerine hemen siz de göz atın!

  

Baharı rengarenk ve farklı takılarla karşılamak için Miamano’da sizi onlarca farklı ve özel tasarım takı bekliyor!

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*