650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Düğün& Nişan & Davet Hediyelikleri

22-05-2023 16:28

Düğün& Nişan & Davet Hediyelikleri

Hayatınızın en güzel gününde sevdiklerinizle geçirdiğiniz vakitler çok kıymetli. Sizin için ya da bir konsept için orada toplanan insanlara sizi, geçirdikleri keyifli vakti, güzel enerjileri hatırlatacak ufak ya da büyük hediyeler her bakıldığında hem sizin hem de sevdikleriniz için eşsiz bir hatıra olacak.

 

Düğün İçin Hangi Hediyeler Seçilebilir ?

Düğünler, nikahlar saflığın temizliğin, birlikteliğin sembolüdür. En çok tercih edilen düğün hediyelikleri; lavanta keseleri, çikolata, şeker, çiçek, mum, kokulu sabun ya da çiçekli tasarımlar, magnet gibi hediyeliklerin olması yanı sıra; sokak hayvanları için mama gibi seçenekleri de tercih edebilirsiniz.

 

Nişan İçin Hangi Hediyeler Seçilebilir ?

Nişan davetlerinde nikah ve düğünlere kıyasla genelde daha sade hediyeler tercih edilmektedir. Fidan, tohum, gibi hediyeler de oldukça tercih edilen hediye seçeneklerinden bazıları. Bez çanta, hasır çanta içine hatıra olarak kalabilecek bazı kırtasiye ürünleri konularak da hediye edilebilir.

 
Davetler İçin Hangi Hediyeler Seçilebilir ?

Düğün nişan gibi etkinliklerin yanı sıra davetlerde daha eğlenceli ve farklı hediyelere yer verilebilir. Baskılı kupa, fincan, minik biblolar tercih edilebilir mesela. Hem daha dikkat çekici hem de hediye edilen kişiler tarafından kullanışlı seçenekler olabilir. Davetlerde de yine düğün-nişanlarda kullanılan hediyeler de tercih edilmektedir.

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*