650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

🎄En Popüler Yılbaşı Hediyelerini MiaMano ile Keşfet!

05-01-2022 08:05

🎄En Popüler Yılbaşı Hediyelerini MiaMano ile Keşfet!

Yılbaşı hediye seçimi yapacak olanlara duyurulur: Miamano’da her zevke uygun bir hediye seçeneğini birbirinden özgün ve farklı tasarımlarda bulabilirsiniz! Hediye seçmekte kararsız biriyseniz MiaMano ekibinin seçtiği hediye önerilerine de göz atabilirsiniz. 

Sevdiklerimiz ile bir araya gelmek, birbirimize hediye vermek için aslında hiçbir sebebimiz olması gerekmese de bazı özel günlerde, üstelik tüm dünyanın aynı heyecanı paylaştığı bir günde bunu yapmak kaçınılmaz oluyor. Özellikle de 2020 gibi zor bir yılın finalinde gülümsetecek detaylara çok daha fazla ihtiyacımız var. Biz de ürünlerimiz arasından mutlu bir an yaratmaya aday olan seçeneklerden bazılarını sizinle paylaşmak istedik.. Birlikte bakalım, neler varmış? :) 

Her Yıl Şık Olanlara

Giyimine dikkat eden sevdiklerinizin takılardan ayrı kalabileceğini sanmıyoruz. Bu yüzden de Mimano’nun birbirinden şık tasarımlarına sahip ışıltılı takıları arasından bir hediye bulabileceğinize eminiz. Kolyelerden küpelere, bilekliklerden broşlara kadar onlarca seçenek sizi bekliyor.

Dilerseniz soyut desenleri tercih ederek sadece bir giyim zevkine sahip olan sevdikleriniz için bir takı tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte daha eğlenceli bir tarzı tercih edenler için hayvan ya da çizgi film karikatürlerinden yapılmış broşlara bakabilirsiniz. Makrome, gümüş ya da deri olmak üzere pek çok bileklik, küpe ve kolye de yine seçeneklerini arasında. Yılbaşı hediye olarak da yılbaşı temalı takılarımızı tercih edebilirsiniz.

Yılbaşı Temalı Takıları Keşfetmek İçin Tıkla!

  

   

Işıltılı Takıları Keşfetmek İçin Tıkla!

   

 

   

Gümüş Takıları Keşfetmek İçin Tıkla!

      

        

Deri Takıları Keşfetmek İçin Tıkla!

   

  

Makrome Takıları Keşfetmek İçin Tıkla!

         

  

Broşları Keşfetmek İçin Tıkla!

   

 

Aksesuara Önem Verenlere

Aksesuar dediğimiz yalnızca takılar ile bitmiyor. İyi bir çanta ve cüzdan ikilisi de çok önemseniyor. Hatta söz konusu cüzdan olunca bazı erkeklerin çok seçici olduğunu söylemek de mümkün. Bu yüzden Miamano’da en seçici erkekler için de kadınlar için de cüzdan modellerine göz atabilirsiniz. 

Özellikle deri modellerin çok şık tasarımlara sahip olduğu cüzdan modellerinin kadınlar için daha geniş bir skalada yer aldığını söyleyebilirsiniz. Deri seçeneklerin yanı sıra daha renkli, bol desenli ve farklı ebatlardaki cüzdan modellerine göz atabilmeniz de mümkün. Cüzdanların yanında bir de anahtarlıklar da ilgi görüyor. Kişiselleştirilmiş veya deri anahtarlıklarımızı da inceleyebilirsiniz.

Tüm Cüzdanları Keşfetmek İçin Tıkla!

     

    

 Tüm Anahtarlıkları Keşfetmek İçin Tıkla!

    

   

 Sıcacık Olmayı Sevenlere

Bazı insanlar çok üşür. Özellikle de soğuk kış aylarında kapıdan dışarı adım atmak istemez. :) Ancak siz sevdikleriniz için en çetin kış günlerinde bile daha sıcak olmalarını sağlayacak hediyeler tercih ederek onları mutlu edebilirsiniz.

 Miamano’nun birbirinden güzel tasarımlara sahip olan özel tasarım çoraplar ile hem şık hem de sıcak kalacaklar. Bununla birlikte çok farklı zevklere hitap eden atkı, bere ve eldivenler de onların sıcak kalmasını sağlayacak. Özel tasarıma sahip onlarca farklı model arasından sevdikleriniz için uygun bir tanesini seçebilirsiniz.

Özel Tasarım Çorapları Keşfetmek İçin İçin Tıkla!

   

        

             

Tüm Atkı, Bere ve Eldivenleri Keşfetmek İçin Tıkla!

       

             

     

İçi Isınsın İsteyenlere

Hiçbir kış olmaz ki sıcacık içeceklerle hem şifalı hem de leziz geçmesin... Bir fincan ya da kupada bitki çayını, kahvesini ya da çayını eksik etmeyen bir arkadaşınız varsa bütün kış boyunca onun içini ısıtacak içeceklerine ait kupayı ya da fincanı hediye edebilirsiniz.

 Dilerseniz çok sade bir tasarımı tercih edebilir, dilerseniz farklı formlarda tasarlanmış olan fincanlara göz atabilirsiniz. Üstelik fincan setleri sayesinde sadece arkadaşınız için değil, misafirleri için de kullanabileceği bir hediye tercih edebilirsiniz.

Tüm Bardak, Kupa ve Fincanları Keşfetmek İçin Tıkla!

     

           

    

Ajanda, Defter ve Takvimler

Yılbaşının vazgeçilmez hediyelerinden olan ajanda, takvim ve defterleri de unutmuyoruz. Bu kategoriye zamansız hediyeler de denebilir. Her zaman sevilen, alındığında mutlu olunan bir hediye türüdür. Planlı çalışmayı sevenler için ajanda, defter ve takvimleri MiaMano'da birçok seçenekleri ile bulabilirsiniz.

Ajanda Defter ve Takvimleri Keşfetmek İçin Tıkla!

    

   

  

 Miamano’da seçenekler bu kadarla da kalmıyor kıyafetlerden ev dekorasyonuna kadar pek çok seçenek sizi bekliyor. Siz de arkadaşlarınız için güzel bir hediye seçmek istiyorsanız Miamano’da yer alan yılbaşı hediyelerine hemen göz atın!

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*