650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

🧸En Trend Çocuk Odası Aksesuarları Miamano’da!

05-01-2022 08:04

🧸En Trend Çocuk Odası Aksesuarları Miamano’da!

Miniklerin dünyasını daha da renklendirmek için rüyaları ile dolu odalarına Miamano’nun birbirinden güzel çocuk odası aksesuarları ile renk katın!

Büyülü Bir Dünyaya Açılan Kapılar

Bu kapılar yalın ve çıplak kalmamalı. Çocukların insanı şaşırtan hayal gücünün gerçek hayata yansıdığı odalarının kapısından itibaren yolculuk başlamalı. Bunun için de ihtiyacınız olan birbirinden güzel kapı süslerini Miamano’da bulabilirsiniz.

Elbette kapıdan ibaret de değil. Bu kapı ardındaki dünyayı yansıtan minicik bir dekorla renklenirken odanın duvarları da boş kalmamalı. Çocuk odası duvar süsleri ile çocuk odasının dört bir yanında dilediğiniz gibi, dekorasyonu tamamlayan renk ve desenleri kullanabilirsiniz.

               

       

          

 Işıklar Söndüğünde...

Masallar başlayacak. Ancak çocukların hiçbiri tümden karanlıkta da kalmayacak. Bu yüzden de çocuk odası aydınlatmaları arasından odasının dekorasyonuna uygun olan pek çok model bulabilirsiniz. Makrome abajurlardan gece lambalarına kadar pek çok seçeneği Miamano’da inceleyebilirsiniz.

Minik hayvan figürlerinden kral taçlarına, oyuncak ayılardan string lambalara kadar pek çok aydınlatma seçeneği ile onu karanlıkta bırakmamış olacaksınız. Bununla birlikte uykusuna eşlik edecek yumuşacık dekoratif parçalara da göz atmak isteyebilirsiniz.

            

         

                    

 Hem Yumuşak Hem Sevimli

Çocuk odası yastıklarından bahsediyoruz. Onlarca oyuncağın dışında bir de yattığı yatağın neşeli bir görünüme sahip olmasını isterseniz en uygun seçenekleri yastıklar oluşturuyor. Minik bir ayıdan ay dedeye kadar çok farklı modellerin bulunduğu tasarımlara mutlaka göz atmalısınız.

Çocuğunuzun yatağını ya da bebeğinizin beşiğini süsleyebileceğiniz yastıklar sayesinde uyku saatlerini de daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Üstelik bazı yastık modellerine onun adını yazdırarak onun için çok daha özel bir alan yaratabilirsiniz.

Çocukların rengarenk dünyalarına uygun olarak odalarını dekore etmek istiyorsanız Miamano’nun çocuk odası aksesuarları arasında siz de hem zevkinize hem de bütçenize uygun olan özel tasarım seçeneklerini bulabilirsiniz. Hemen inceleyin!

          

 

         

        

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*