650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Okula Dönüş Alışverişi için Aradığın Herşey MiaMano’da!

29-08-2022 15:39

Okula Dönüş Alışverişi için Aradığın Herşey MiaMano’da!

Sonunda!!! Okullara geri dönüş başladı ve bu kez her zamankinden daha büyük bir özlem de söz konusu. Bunca zamandır okuldan uzak kaldıktan sonra bu geri dönüşü biraz daha coşkulu karşılamak lazım. Bizim gibi düşünenler için harika tasarım ürünler hazırladık!

Arkadaşlarla bir araya gelmek, özlenen hocaların derslerin girmek, okuldan sonra bir şeyler yapmak… Sosyal hayatın en önemli dinamiklerinden olan bu süreçten epeyce bir zaman uzak kalan öğrenciler için geri dönüş başlıyor. Bunu bir kutlama havasında karşılamak isteyen, kitabın defterin kokusunu özleyen, çantasını takmayı düşündükçe sevinenler için de Miamano’da birbirinden harika ürünler bulunuyor.

Sırt Çantaları: “Ben Çıkıyoooorum!”

Tam da bu cümleden sonra çıkıp okula gidilir. Çanta sırtında, muhtemelen kulaklıklar kulakta ve bir de arkadaşları görmenin heyecanıyla… Peki, nasıl bir çantanız olacak? Spor çizgilerin hakim olduğu bir çanta mı, yoksa renkli ruhunuza uyum sağlayan makrome bir tasarım mı? Belki de kendiniz için değil de evin en küçüğü için çanta bakıyorsunuzdur. O zaman şu kapüşonlu çanta modellerine mutlaka bakmalısınız. Tüm yetişkin ruhlara ve çocuklara hitap eden özgün tasarım sırt çantası modelleri Miamano’da.

  

Kalem ve Kalemlikler: “Yedek Kalemin Var mı?”

Her yaşta ve her sınıfta bu soruyu duymak mümkün. 😊 O yüzden kalemliğinizde yedek bir kalem daha bulundurmanız da şart. Ama önce hem kaleminiz hem de kalemliğiniz nasıl olacak, ona karar vermek gerek. Deri kalemliklerden rulo olanların içine çok fazla kalem koyabilirsin. Daha minimal bir tasarım tercih edebilir, ikonik karakterlerden esinlenmiş ve farklı materyallerden üretilmiş olan tasarımlara da göz atabilirsin. Tüm bu kalem ve kalemlik modellerini de Miamano’da bulabilirsin.

  

Defterler: “Bi’ Sayfa Versene”

Özellikle sınav zamanları ya da aniden ortaya çıkan quizlerde sıkça duyulan bir talep, değil mi? Tabii defterlerini tek bir yaprak koparmaya kıyamayacak kadar çok sevenler de var. Miamano’daki tasarımlar da tam olarak yaprak koparmaya kıyamayacağınız türden; üzeri nakışlı ajandalar, Kraft tasarımlar, illüstrasyon çalışmalar, deri kaplama modeller ve çok daha fazlası Miamano’da. Her zevke hitap eden tasarım ve modeldeki defterlere bakmak için hemen Miamano’ya bak.

     

Kitap Kılıfı ve Ayracı: “Bunu Nereden Aldıııın?”

Gören bayılsın, bakan bir daha baksın istiyorsanız eğer kitap kılıfları ve ayraçları için en doğru yer Miamano. Karikatürize hayvanlar, bitkilerden esinlenen tasarımlar, kokulu tasarımlar… Kitapların dünyasında hangi durakta ara verdiğinizi unutmamak için kullanacağınız onlarca farklı kitap ayracı arasından siz de kendi zevkinize uygun olan birini seçebilirsiniz. Yıpranmasını istemediğiniz kitap kılıflarında da aynı çeşitliliği bulacaksınız. Kitap kılıfı ve ayracı modellerine hemen bakın!

                    

     
 Birbirinden güzel bu ürünlerle okul alışverişini şimdi MiaMano da daha keyifli...
MiaMano, Okula Dönüş Alışverişinde özgün tasarım ürünleri Avantajlı Fiyatlarla sizlere sunuyor.

Okula dönüş alışverişi tek yapmanız gereken Back To School / Okula Dönüş koleksiyonumuzu incelemek! Hemen Keşfedin!

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*