650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Özgürlüğüne Düşkün Yay Burcuna Özel Tasarımlar Ve Hediyeler

03-12-2019 16:17

Özgürlüğüne Düşkün Yay Burcuna Özel Tasarımlar Ve Hediyeler

Neşesiyle, derinliğiyle, yaratıcı olmasıyla, felsefi açıdan yüksek değerleri ile Zodyak’ın 12 burcundan 9.cusu olan Yay burcuna geçmiş bulunuyoruz.

Yay burcu insanının rahat, yumuşak ve zarif bir çizgisi vardır. Gittiği, gezdiği yerlerde alışveriş yapan Yay kadını, etnik tarzlara ve hikayesi olan aksesuarlara bayılır.

Bütün tasarımcıların bir hikayesi/mottosu olduğu Miamano'da; yay burcu için birçok alternatif ürün bulunabilir.

Tek yapmanız gereken sizin için hazırladığımız Yay Burcu Koleksiyonu'nu keşfetmek!

Yay Burcu Koleksiyonunu Keşfet!

 Aşağıda sizin için seçtiğimiz ürünlerin üzerine tıklayarak hemen alışverişe başlayabilirsiniz. 

Özgürlüğüne düşkün, sınırları zorlamayı seven Yay kadını, etnik tarzlara ve hikâyesi olan aksesuarlara bayılır. Yay burcu, aksesuar kullanmayı çok severler.

Yay Burcu'na Özel Aksesuarlar

               

Yay burcunun uğurlu taşları arasında ametist, topaz, akik, turkuaz, sodalit ve lapis lazuli yer alır. Ametist uyumsuzluk ve korku hislerini ortadan kaldırır. Topaz ise karamsarlık hissi ve duygusal olarak kırılmaları yok etmeye yardımcı olur. Akik taşıyan kişiyi korku ve tehlikelere karşı korur . Turkuaz pozitif enerji verir. Sodalit sakinlik kazandırır ve sinir sistemini kuvvetlendirir. Lapis lazuli ise fiziksel yeteneklerin gelişmesine yardımcı olur.

        

Seyahat etmeyi , farklı kültürler görmeyi seven Yay Burcu için farklı eğlenceli ve özgün tasarım çanta ve aksesuarlar tam onlara göre ürünler olabilir. Kısıtlanmayı sevmeyen yay burcunun gardırobunda renk kısıtlaması da yoktur. Fakat astrolojiye göre uğurlu renkleri mavi, turkuaz, eflatun ve mordur.

   

    

Yay burçları denizi sever, deniz onlara özgürlüğü çağrıştırır bu nedenle mavinin hemen hemen tüm tonlarına aşıktır. Uğurlu rengi olan turkuazı ise evinde aksesuar olarak mutlaka bulundurur. 

Yay burcunun evinde en çok kullanmayı tercih ettiği dokular arasında endüstriyel materyaller barınır. Kalay, kurşun ve platinyum gibi malzemeleri evinde sıklıkla kullanır.

Evlerinde teraryumlar, kaktüsler ve canlı bitkilerle dolu bir köşe mutlaka bulunur. 

    

    

Yay burcu erkekleri; fiziklerine ve yediklerine dikkat eden burçtur. Çok dikkat çekici giyinmeyi sevmezler. Ama temiz ve sade olmaya özen gösterirler. Ayrıca tıpkı yay burcu kadınları gibi seyahat etmeyi severler ve denizden ve mavi renkten hoşlanırlar.

    

Ürünlerinizi seçtikten sonra eğer hediye olacaksa hediye paketi seçmeyi ve hediye notunuzu yazmayı unutmayın.

Keyifli alışverişler dileğiyle...

 

 

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*