650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Plastik Poşet Kullanma Bez Torba Kullan ✨

05-01-2022 08:21

Plastik Poşet Kullanma Bez Torba Kullan ✨

ESKİYE DÖNÜŞ BAŞLASIN!

Eskiler ne de güzeldi değil mi? Nostaljik sokaklar, içten insanlar… Her şey daha bir anlamlıydı. Mesela alışverişler. Kim unutur her şey içine alabilen o fileleri, bez çantaları. Biz de böyle düşündük ve dedik ki artık eski defterleri açmanın zamanı gelmedi mi?

İşte size güzel bir seçenek; özgün tasarımlarla eskilere dönüşü sağlamak için bez torbalar ve fileler. İyi bir geri dönüş değil mi?

Bez çantalar ve fileler bize yeşil ve mavi dolu günlerimizi de getirmemize yardımcı olacak. Bez çantalar ve file kullanımı ile plastik poşet kullanımı azalacaktır. Bu da günümüzün gittikçe büyüyen sorunu haline gelen çevre kirliliğini ortadan kaldırmaya yardımcı olacaktır.

Bu kadar güzellik kaçmaz bizce.  Bu güzelliğe sahip olmanız için ihtiyacınız olan her şeyi bir araya getirdik.Tek yapmanız gereken sizin için hazırladığımız Çevre Dostu Alışveriş Çantaları Koleksiyonu'nu keşfetmek!

Çevre Dostu Alışveriş Çantaları Koleksiyonu'nu Keşfet!

 Aşağıda sizin için seçtiğimiz ürünlerin üzerine tıklayarak hemen alışverişe başlayabilirsiniz.

Haki Alışveriş Çantası  Bej File Çanta -Turuncu Deniz Yıldızlı  Yüzde Yüz Pamuk Bez Çanta / Eski Türk Motifleri Serisi: Elleri Belinde

 Mor File Çanta - Pembe BalıklıEl Boyama Ham Kumaş Büzgülü Çanta    Bej Alışveriş Çantası  Flamingo Doğal Bez Çanta     Çiçekli Doğal Alışveriş Çantası    Sunday Funday Doğal Bez Çanta

Büyük Kedi Aşkına Alışveriş ÇantasıGeyikli Bez TorbaBej File Çanta -Siyah Deniz Yıldızlı

 

Ürünlerinizi seçtikten sonra eğer hediye olacaksa hediye paketi seçmeyi ve hediye notunuzu yazmayı unutmayın.

Keyifli alışverişler, bol MiaMano'lu güler dileriz 

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*