650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Sevdiklerinizin Evine Bahar Getirecek Hediyeler Miamano'da 🌺

29-03-2022 12:12

Sevdiklerinizin Evine Bahar Getirecek Hediyeler Miamano'da 🌺

Sevdiklerinizin Evine Bahar Getirecek Hediyeler Miamano'da

Sonunda bahar bütün renkleri ve canlılığı ile geldi. Hepimizin ihtiyacı olan tazelenmeyi, dekorasyonuyla da dışa vurmak isteyenler için ise birbirinden güzel tasarımlar Miamano’da!

Sevdiğiniz insanlar için bir hediye almak istiyor olabilirsiniz. Bunun için çok doğru yerdesiniz. Yüzlerce farklı ürün çeşidinin hepsi tasarım olan Miamano’da bulabileceğiniz tasarımlar hemen her zevke hitap eden türden. Renkler, desenler ve modeller arasında kaybolmaya başlamadan önce sizin için önerdiklerimize mutlaka göz atın. 😊

Mutlu Bitkiler: Dekoratif Saksılar

Bitkilerin canlılık katmadığı tek bir ortam yoktur. Bu sebeple evlerde de zaman zaman bir cangıl havası estirecek kadar çok yer açılır bitkilere. Rengarenk çiçeklerden yapraklı bitkilere kadar her renk ve her çeşit… Şimdi onların renklerine ve canlılıklarına dekoratif saksılar eşlik ediyor. Miamano’nun seramikten betona kadar farklı malzemelerden üretilmiş saksıları arasında duvara asılacak kadar büyük modellere de buzdolabına yapıştırılacak kadar minyatür tasarımlara da rastlamak mümkün.

   

Evin Sessiz Sakinleri: Biblolar

Sessizler ama bir o kadar da güzeller… Üstelik hayal gücünün sınırlarını aşacak kadar da çok çeşitteler. Özel tasarım biblolar arasında minyatür insan figürlerini, karilatüristik tasarımları, meyve ve sebzeleri, soyut çalışmaları, hayvanları, çiçekleri ve daha pek çok farklı temada yapılmış olan bibloyu bulmanız mümkün. Dilerseniz rengarenk dilerseniz tek renk; dilerseniz tekli dilerseniz takım halinde… Sevdiklerinizin hoşuna gidecek onlarca farklı model biblo Miamano’da sizi bekliyor.

         

Sohbetlerin Eşlikçisi: Kupa

Kahve ve çay saatlerinin sohbeti, bitki çaylarının şifası, sıcak çikolatanın şımartan mutluluğu… Hepsine eşlik edecek, hatta her birinin ruhunu yansıtacak farklı tasarımlardaki kupa bardaklar ve fincanlar elbette Miamano’da. Seramikten ya da camdan yapılan kupa bardaklar arasından pelüş süslemelere sahip olanları, renkleri ile baharı sohbetlerinize taşıyanları, farklı motifler ile tasarımı zengileştirilmiş olanları ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz.

     

Koltuk ve Yatakların Neşesi: Kırlentler

Daha yumuşak bir dekorasyon eşyası var mı, sizce? Hem renkleri hem de kullanılan malzeme ile bir dekorasyonun en canlı ve organik parçası olabilen kırlent ve yastıklar da harika birer hediye olabilir. Hayvan desenleri, makrome tasarımlar, çiçekler, etnik desenler, yılbaşı temaları ve daha birçok farklı seçenek ile sevdiklerinizin hem evi hem dekorasyon zevki ile uyumlu olan kırlentleri tercih edebilirsiniz. İster koltuklarda ister yer minderlerinin üzerinde ister yataklarda kullanılabilecek olan bu dekoratif eşyalar ile onları mutlu edebilirsiniz.

   

Sadelikten Yana Olanlara: Makrome Tasarımlar

Bazıları da olabildiğince sade ve el emeğinin izlerini taşıyan dekorasyon eşyalarını sever. İşte, onlar için birinci sırada makrome tasarımlar gelir. Evin hemen her alanında kullanılabilecek olan makrome tasarımlardan yapılmış bir ayna, bardak altlığı ya da duvar süsü bulabilirsiniz. Bununla birlikte eğer dilerseniz bir çanta ya da aksesuar olarak da tasarlanmış olan makrome hediyelik eşyalar ile sevdiklerinizi şımartabilirsiniz.

  

Siz de sevdiklerinizle birlikte baharın gelişini kutlamak ve onları mutlu etmek için Miamano’nun birbirinden güzel tasarımları arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*