650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Terazi Burcu Özellikleri Nelerdir?

07-10-2022 14:24

Terazi Burcu Özellikleri Nelerdir?

Zodyak döngüsünün yedinci burcu olan Terazi burcu, 23 Eylül-23 Ekim tarih aralığında doğanları etkileyen bir burçtur. Her insan birbirinden farklı olsa da bu tarih aralığında doğanlar, genel hatlarıyla karakteristik, fiziksel ve duygusal yapılarında Terazi burcu özelliklerini taşır. Özelliklerine genel olarak bakıldığında ise hava elementinin bir üyesi olan terazi burçları, iletişim ve zeka yetenekleriyle ön plana çıkarlar. Siz de Terazi burçlarına daha yakından tanımak ve “Terazi burcuna hediye ne alırım?” sorusuna cevap bulmak istiyorsanız bu blog yazımız tam size göre! Haydi hep beraber Terazi burcunu keşfedelim.

Terazi Burcu Genel Özellikleri

Yönetici gezegeni Venüs olan Terazi burçları, gezegenin de temsili gibi lükse ve aşka düşkün olmalarıyla bilinir. Aynı zamanda fiziksel ve karakter olarak da çekici yapılarıyla dikkat çekerler. Girdikleri ortamda hem görüntüleri hem de iletişimi ile tüm gözleri hemen üzerinde toplar ve ortamın öncüsü olma özellikleri vardır.

Burçlar, sabit, öncü ve değişken olarak gruplanır. Terazi burcu da öncü burçlar grubunda yer alır. Bu durum da burcun genel özelliklerini doğal olarak etkiler. Terazi burçları, öncü yapılarıyla bulundukları ortamlarda ve gruplarda fikirlerini ön plana çıkarma ve iletişim öncüsü olma gibi özellikleri bulunur. Aynı zamanda burcun sembolü gibi Terazi burcu kişileri, dengeye ve uyuma oldukça önem verirler. Hayatlarının her alanında dengeli, adil, akılcı ve mantıklı olmak, onların özelliklerini belirleyen bir temeldir.

terazi-burcu-kadini-erkegi

Terazi Burcu Kadını

Terazi burcu kadını, tüm burçlar arasında çekici ve sempatik yapıyla dikkat çeker. Kendi yapılarını etkileyen bu canlılık, hayatlarını yaşama stillerinde de etkili olur. Terazi burcu kadını, hareketli ve lüks bir yaşam geçirmek ister. Modayı takip eder, sosyalleşir ve kendilerini her zaman güzel hissetmeyi sever. Bunun için de kendine yatırım yapar. Ama terazi için denge, hayatlarının her alanında etkili olsa da bazen karşılaşacağı olumsuz detaylar, dengelerinin bozulmasına sebep olabilir. Bu durumda da Terazi burcu kadını, o pozitif yapısını bir kenara bırakabilir. Duygusal bir yapıya sahip olmalarından dolayı böylesi durumlarda aşırı hassas ve kırılgan olabilirler.

Terazi kadını, romantik yapısıyla tam olarak bir aşk kadınıdır. Romantik ilişki, arkadaşlık, ebeveynlik gibi bağ kuracağı ilişkilerin içerisinde olmayı sever. Yanındaki insanları memnun etmek için elinden ne geliyorsa yapar ve pozitif yapısıyla da her zaman karşısındaki için motive edicidir. Ancak aynı zamanda sosyal hayata çok önem verdiği için kişilerin statüsü de ilişkilerinde önemli bir yere sahiptir. Etrafında da kendi hayatında benzer statüye sahip, onu daha da yükseltecek insanların varlığına önem verir.

Terazi Burcu Erkeği

Mantıklı, akılcı yapılarıyla dikkat çeken terazi erkeği, iş hayatında başarı odaklarıyla dikkat çekerler ve hızlı bir şekilde başarıyı yakalarlar. Uyumlu iletişimleri sayesinde de hayatlarının her alanında ön plana çıkmayı ve dikkat çekmeyi başarırlar. Ama terazi burcu erkeğinin en dikkat çekici özelliği ise; neşeli kişiliğidir. Gülümseyen, ne kadar akılcı olsa da duygulardan da beslenen ve nazik yapısıyla bulundukları ortama adeta eğlence getirirler.

Terazi burcu erkeği saygılı, nazik ve hassas tavırları ile gönüllerde yer kurar. Ancak bu durumun stabil halde kalması için hayattaki dengesini yakalaması oldukça önemlidir. Duygusal, fiziksel dengelemeyen bir Terazi erkeği, ne kadar bulunduğu ortamdan memnun olsa da uzaklaşmak isteyecektir. Bu da çevresindekiler için dengesiz ve kararsız bir terazi erkeği görmelerine sebep olur. Dengelerini yakaladıkları müddetçe “zor insan” olmaktan sıyrılıp o neşeli hallerine geri dönerler.

terazi-burcu-hediye

Terazi Burcuna Ne Hediye Alınır?

Terazi burçlarına hediye seçerken dikkatli olmak gerekir. Çünkü onlar, duygusal yapıları ve iletişime verdikleri önemle insanlara değer verirken karşı tarafında kendilerine değer vermesini isterler. Bu nedenle onların ne kadar özel olduğunu gösteren ve estetik zevki yüksek ürünler, Terazi burcu için hediye seçeneklerini belirlerken dikkate alınmalıdır. 

Kendi güzelliğine ve estetiğe önem veren Terazi burçlarına zarif kolyeler, adeta bir sanat eseri gibi tasarlanmış duvar süsleri, şıklığına şıklık katacak şallar ve broşlar alınabilir. Çünkü özgün, estetik ve şık olan her bir detay, sanata olan ilgilerinden dolayı onların ilgisini çeker.

Bulundukları ortamı mutlu etmeyi çok iyi bilen Terazi Burcu kadın ve erkeklerine hediye alırken ev dekorasyon ürünleri de güzel bir seçenektir. Çünkü Terazi burçları, mutlu ve estetik bir ortamda bulunmayı severler. Bu nedenle sanatsal yönlerini güçlendirecek ve bulundukları ortama da huzur katacak vazo, saksı, fincan gibi küçük ama estetik hediyeler de Terazi burçlarını mutlu eder.

Her yönüyle Terazi burçları hayatımıza renk ve neşe katarken siz de onları, hediyelerinizle mutlu edebilirsiniz. Bunun için özgün, farklı tasarım ürünleriyle MiaMano her zaman yanınızda! Terazi burcuna özel derlediğimiz ürünleri hemen keşfetmeye başlayabilirsiniz.

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*