650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Yaz Sofralarını Miamano ile Renklendir!

05-01-2022 08:00

Yaz Sofralarını Miamano ile Renklendir!

Yaz Sofralarını Miamano ile Renklendir!

Yaz aylarında kurulan sofraların tadı başka! Gündüz olsun akşam olsun, evde olsun bahçede, balkonda olsun fark etmiyor. Böyle neşeli sofralara da Miamano’nun yaz ruhu birbirinden farklı onlarca tasarımla eşlik ediyor.

Amerikan Runner

Güzel bir masa örtüsü kadar önemli olan ve masanın dekorasyonunu tamamlayan bir diğer enstrümanınız da Amerikan Runner. Masada oluşturacağınız dekorasyonun ve kullanacağınız yemek takımının en belirgin göstergesi olan Amerikan Runnerlar için etnik motiflerden hayvan desenlerine, sade tasarımlardan rengarenk modellere kadar onlarca seçeneği Miamano’da inceleyebilirsiniz.

        

Masa Örtüsü

Arka plan her zaman önemlidir. Masa örtüsünü, güzel bir evin penceresinden görünen manzaraya benzetsek abartmış olmayız. Zira gözler masanıza döndüğü zaman her parçanın altında ve onların bütün olarak görünmesinde rolü büyük. Bu sebeple Miamano’da renkli tasarımları da sade tasarımları da ayrı ayrı bulabilirsiniz.

               

Cam Bardaklar

İçinde sadece su varken bile deseni ve modeli ile kendini belli edecek bir tasarıma “Hayır.” Diyemiyorsanız Miamano’nun cam bardak tasarımlarına mutlaka göz atmalısınız. İçinde minyatür cam heykelciklerin bulunduğu modeller, üzerinde çiçeklerden geometrik desenlere kadar çizimlerin yer aldığı tasarımlar ve her birinin ezber bozan kalıpları ile masanıza yaz enerjisini taşıyacak.

           

Tepsi ve Sunum Tahtası

Çay saatlerinin vazgeçilmezi olan tepsilerde hoş desenlerin yer alması sunumunuzu yaparken gözleri de doyurur. Bununla birlikte tabakların dışına çıkıp da mis gibi ev kurabiyelerini ya da güzelce hazırladığınız meyveleri sunum tahtalarında servis etmek de maharetlerinizin bir nişanesi sayılır. Şimdi bu zevke bir de Miamano’nun eşsiz tasarımlarını ekleyin. Mermer modellerden ahşaplara, karikatürize ikonlardan vintage desenlere kadar onlarca tasarım arasından tercihinizi yapın.

         

Peçetelikler

Balkabakları, ekoseler, gümüşler, ahşaplar… Türlü türlü tasarım, türlü türlü model Miamano’da! Sofranızı kurduğunuz zaman şık ve önemli bir parçası olan peçetelerin savruk durmasını engellemek için peçete yüzüklerini, peçetelikleri ve bunlara ek olarak şık peçeteleri seçebilirsiniz. Yazın enerjisini sofranızın her detayına Miamano ile taşıyabilirsiniz.

     

Siz de yaz mevsimi boyunca kuracağınız sofraların fark yaratmasını, renkli ve şık olmasını istiyorsanız hemen Miamano’daki birbirinden güzel modellere bakarak sofranızın eksiklerini tamamlayabilirsiniz.😍

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*