650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Yazın Trendi Rengarenk Fimo Boncuk Kolye ve Miyuki Bileklikler

29-08-2022 11:37

Yazın Trendi Rengarenk Fimo Boncuk Kolye ve Miyuki Bileklikler

Yazın Trendi Rengarenk Fimo Boncuk Kolye ve Miyuki Bileklikler

Yaz aylarında takı dendiği anda akla gelen fimo boncuk kolyeler ve miyuki bilekliklerde en göz alıcı tasarımlar Miamano’da!

Son yıllarda çok popüler olan, hem kendi arasında hem de diğer takılar ile kolayca kombinlenebilen, plaj kıyafetlerle olsun yazlık giysilerle olsun pek çok kombinle uyum sağlayan fimo boncuk ve miyuki bileklikler pek çok takı sever tarafından tercih ediliyor. Miamano’nun yaratıcı tasarımları ise en güzel modelleri tasarlıyor.

Renkler Dans Etsin

Fimo boncuk kolyelerle yapılan tasarımlar en çok da renklerin birbiri ile sağladığı uyumlarla estetiğini öne çıkarıyor. Pek çok farklı rengin bir araya gelmesi ile tasarlanan fimo boncuk kolye modelleri özellikle de rengarenk kombinlerden vazgeçmeyenler için harika birer seçenek sunuyor. Siz de renklerin uyumundan doğan tasarımlardan hoşlanıyorsanız Miamano’daki rengarenk fimo boncuk kolye modellerine göz atabilirsiniz.

Desenlerin Coşkusu

En az fimo boncuk kolyeler kadar trend olan miyuki bileklikler de birbirinden özel tasarım seçenekleri sunuyor. Minicik boncukların bir araya gelmesiyle geometrik şekillerden desenlere sahip olan miyuki bileklikler hemen her kombin ile uyum içinde kullanılabiliyor. Yapımı oldukça ince işçilik isteyen minicik boncuklar dışında yarım cm uzunluğa sahip olan dikdörtgen şeklindeki miyukilerden de oldukça şık tasarımlar elde ediliyor.

Boncuklar Boncuklara Eşlik Etsin

Kendine has olan özel yapısı ile fimo boncuklar tek renk ve tek dizilim ile bile harika tasarımların ortaya çıkmasını sağlıyor. Ancak minimal tasarımların güzelliğine her zaman başka bir dokunuş gerektiğini düşünüyorsanız şeffaf boncuklar, gümüş kolye uçları, nazar boncukları, inciler ve daha pek çok materyalin de tasarıma dahil edildiği fimo boncuk kolye modellerine bakabilirsiniz.

    

Miyuki Bileklik Kombinleri

Takı dolabınızdaki pek çok takınız ile kusursuz uyum sağlayabilecek olan miyuki bileklikler kendi içinde de enfes kombinler yapmanıza olanak tanıyacak seçenekleri sunuyor. Aynı renk miyukilerin farklı şekillerde dizilimi ile ikili, üçlü ve daha çok sayıda kombin yapabilmeniz mümkün oluyor. Dilerseniz birbiri ile uyumlu olan farklı renklerden de yine benzer kombinler yapabilmeniz de mümkün.

   

Fimo Boncuk Kolye Kombinleri

Fimo boncuk kolye modelleri içinden tek renk olan iki ayrı uzunluktaki kolyeyi birbiri ile kombinleyebilirsiniz. Renkli olan tasarımlara ise yine renklerin birbirini tamamlayacağı başka malzemelerden yapılma takılar eşlik edebilir. Hali hazırda boynunuzdan hiç çıkarmadığınız altın ya da gümüş bir kolyeniz varsa fimon boncuk kolye modelleri arasından gümüş ya da altın kaplama kolye uçlarına sahip olan modellere göz atabilir ve hep taktığınız kolyenizle de uyumlu bir şekilde fimo boncuk kolyenizi takabilirsiniz.

Miyuki bileklik desenlerinin ve fimo boncuk kolye tasarımlarının her zevke hitap eden çeşitlilikte yer alması sayesinde kendiniz için olduğu kadar sevdikleriniz için birer hediye olarak da Miamano’nun birbirinden özel tasarımları arasından dilediğinizi hemen seçebilirsiniz.

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*