650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Yeni Bir Seneye Miamano ile Planlı Başlangıç Yapın!🙌

19-01-2022 15:01

Yeni Bir Seneye Miamano ile Planlı Başlangıç Yapın!🙌

Yeni Bir Seneye Miamano ile Planlı Başlangıç Yapın!

2022 yılı için kendinize koyduğunuz hedefler hazır mı? Söz uçar, yazı kalır; tüm hedeflerinizi, planlarınızı sizi daha da motive edecek bir şekilde kurgulamak için hemen Miamano’nun birbirinden güzel tasarımlarına göz atın!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da hedefler koyacağız. Daha fazla sosyalleşmek, kültür-sanat aktiviteleri yapmak, kariyere odaklanmak, kilo vermek, spora başlamak… Hepimiz, kendimizi mutlu etmek için seçeceğimiz yolda adım adım ilerlerken bu hedeflere elbette ulaşacağız. Ama önce plan program yapmak gerek. 😊

Zamanı Yakalayın

Miamano’nun ajanda ve takvim modellerine mutlaka göz atmalısınız. İsterseniz karton kapak isterseniz deri kaplama olan ajandalar sayesinde siz de yılın her gününü planlayabilirsiniz. Rengarenk tasarımlardan minimal çizgilere sahip modellere kadar pek çok farklı zevke hitap eden tasarımlar arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Takvim tasarımları da günleri takip etmenizden fazlasını yapmanızı sağlayacak. Dekoratif birer ürün olarak da kullanabileceğiniz takvimler sayesinde günler daha renkli olacak.

   

Yazmadan Olmaz

Hala analog bir tarafınız varsa ve not almak için cep telefonu, tablet gibi araçlar yerine kalemleri tercih ediyorsanız 2022’deki tüm planlarınızı not etmenizi sağlayacak kalemlerinizi de Miamano’dan seçin. Rengarenk pilot ya da dolma kalemler kadar deri, kumaş, seramik malzemelerden yapılma farklı tasarımda kalemlikleri de tercih edebilirsiniz. Dilerseniz yanınızda taşıyabileceğiniz dilerseniz de masanızın üstüne kullanabileceğiniz kalemlik modelleri de Miamano’da sizi bekliyor. Böylece kalem ve kalemlik setinizi de tamamlayıp 2022’deki tüm planlarınızı severek not tutabilirsiniz.

  

Söz Uçar, Yazı Kalır

Başta da demiştik, bu sebeple de defterleri unutmayın. İşle ilgili alacağınız notlar, tutacağınız günlük, tavsiye edilen filmler ve kitapların listeleri, yemek tarifleri, bu yıl ilk defa gidip göreceğiniz yerlerle ilgili fikirleriniz… Hepsi için bir deftere ihtiyacınız olacak. Yılın her gününde zihninizin yükünü hafifletecek bir arkadaş gibi yanınızda ayırmayacağınız tasarım defter modelleri ise birbirinden farklı onlarca seçenek sunuyor. Üstelik bazıları tasarımı tamamlayan kalemlerle birlikte sizi bekliyor. 😊

   

Siz de hemen Miamano’nun birbirinden özel tasarımları arasından zevkinize uygun olanları seçerek 2022 yılı boyunca zamanı yakalayın, planlarınızı tasarlayın ve gerçekleştirin. Hepsi için ihtiyacınız olanlar Miamano’da!

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*