650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

2023'ün Rengi Viva Magenta

26-01-2023 12:14

2023'ün Rengi Viva Magenta

2023'ün Rengi Viva Magenta

Viva Magenta 2023 yılının rengi oldu! Geçtiğimiz yılın aralık ayında tüm gözler, küresel renk otoritesi olarak kabul gören Pantone Color Institute (Pantone Renk Enstitüsü) üzerindeydi. Her yılın son ayında bir sonraki yılın rengini açıklayan enstitü, 2023 için Viva Magenta rengini seçti. Kökleri kırmızı ailesinden gelen bu trend renk, sanattan giyime, dekorasyondan aksesuara kadar tüm sektörleri etkileyecek!

Pantone Color Institute, bu eşsiz rengi “yeni bir güç sinyalinin ifadesi olan bir gölge” şeklinde tanımladı. 18-1750 kodlu olan Viva Magenta her şeyi kapsayan bir renk! İşte bu nedenle tüm sektörlerde heyecan yarattığı aşikar.

Ev Dekorasyonunda Yılın Rengi VivaMagenta'yı Nasıl Kullanabiliriz?

Dekorasyonda Viva Magenta kullanımı hiç zor olmayacak. İddialı bir renk olması nedeniyle tüm odalarda kullanmak istemeyebilirsiniz. Ancak bu cesur ve espri dolu renge tamamlayıcı mobilyalarda ya da ev tekstili ürünlerinde yer verebilirsiniz. Masa örtüsü, kırlent, saksı, anahtarlık ve askılık çeşitleri, yaşam alanlarınızda bu benzersiz renge yer vermeniz için harika ürünler olabilir.

Perde ya da halı çeşitlerinde de bu rengi kullanabilir ve böylelikle çok daha canlı, enerjik bir oda görünümü yakalayabilirsiniz. Balkon ve bahçelerde de gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir renk olduğunun altını çizelim. Viva Magenta rengi ile hangi renkleri kombinleyebileceğinize de değinelim.

      Beyaz

      Gri

      Mor

      Bordo

      Fuşya

      Koşinil

      Krem rengi

      Mavi

Gardırobunuza Ekleyebileceğiniz VivaMagenta Parçalar

Pantone Renk Enstitüsü İcra Direktörü Leatrice Eiseman 2023 Renk açıklaması yaparken ilham veren ifadeler de kullandı. Eiseman, "Bu yılın rengi güçlü ve güçlendirici.  Viva Magenta, yaşam için aynı şevke ve asi ruha sahip herkesi memnuniyetle karşılıyor” diyerek giyim ürünlerinde de çarpıcı kombinler yapılabileceğinin sinyallerini verdi.

Viva Magenta renginde parçaları mutlaka gardırobunuza kazandırın. Gömlek ve eteklerde bu renk çok yoğun bir şekilde kullanılıyor. Aynı zamanda hırka ve sweatshirt modellerinde de bu rengi sıklıkla görmeye şimdiden hazır olur. Pek çok farklı renk ile mükemmel bir ahenk yakalıyor olması, Viva Magenta ile zahmetsiz kombinler yapabileceğiniz anlamına geliyor. Seçenekleriniz arasında sadece çanta ve kemer gibi aksesuarlarda bu renge yer vermek de var. Kısacası ilham veren, neşeli bir renk olması, size de iyi gelecek ve 2023 renk tonu olan Viva Magenta kendinizi giyim seçimlerinizle cesurca yansıtmanıza yardımcı olacak.

Viva Magenta Renginin Oluşumu

Güçlü, cesur ve bir o kadar da iyimser olarak nitelendirilen Viva Magenta, kökleri kırmızıya kadar uzayan bir pembe tonu! Pembenin tüm tonları gibi dikkat çekici ve sıra dışı bir yansıması var. Viva Magenta kırmızı ve mor renginin karışımından doğuyor. Mor rengin cazibesi ve kırmızı rengin enerjisi, ortaya bu çarpıcı renk tonunun çıkmasını sağlıyor. Son derece iddialı ve modern bir renk olması, bordo tonlarıyla da muazzam bir uyum yakalamasını sağlıyor.

Mor, Bordo ve Fuşya Renklerinin Uyumu

Renk uyumu açısından ele alındığında Viva Magenta ile 3 rengin ahengi dikkat çekiyor. İşte o renkler…

      Mor

Bu renk ile en güzel birliktelik sergileyen ton kuşkusuz mordur. Koyu mor tonunu ya da lavanta tonunu tercih edebilir, zarif ve estetik bir renk kombini yapabilirsiniz.

      Bordo

Bordo, birlikte kullanıldığı rengi nötralize edebiliyor. Ancak bu durum Viva Magenta için geçerli değil. İki renk bir araya geldiğinde adeta bir karnaval havası esiyor. Hem giyim hem de dekorasyonda bu iki renge birlikte yer verin.

      Fuşya

Fuşya da pembenin tonlarından olduğu için Viva Magenta ile uyum yakalamaması imkansız. Fuşyanın açık tonlarına yönelmeniz durumunda tam bir renk patlaması etkisi elde edebilirsiniz. Neşeli ve iyimser bir atmosfer için bu rengi dilediğiniz her odada kullanabilirsiniz.

Viva Magenta Takılarla 2023'ün Trendini Yakalayın

2023 trendlerini yakalamanın kolay yolu artık Viva Magenta renk seçimidir. Aksesuar tercihleriniz ile siz de bu yeni trendin temsilcilerinden olabilirsiniz. Kolye ve küpe setlerinde Viva Magenta harika bir seçim olur. Üstelik bu renk her cilt tonuyla da uyum yakalıyor ve böylelikle aksesuar seçimlerinizi daha özgür yapmanıza olanak tanıyor. Bileklik ve yüzük çeşitlerinde de bu rengi bulmak için doğru adres: Miamano! 2023 yılının rengi olan bu tonda tüm aksesuar modellerini, dekoratif tasarımları, giyim ürünlerini sitemizde sizlerle buluşturacağız.

 

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*