650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

5 Adımda Evini Sonbahara Hazırla🍂

07-10-2022 12:56

5 Adımda Evini Sonbahara Hazırla🍂

Sonbahar gelirken evinizi güzelleştirmek için bulabileceğiniz birbirinden güzel ve yaratıcı tasarımlar Miamano'da sizi bekliyor.

Her mevsim ayrı bir duyguyu, ayrı bir atmosferi barındırıyor. Sadece fiziken ya da mental olarak uyum sağlamaktan çok ötesi ile mevsim değişimlerini karşılıyoruz. Dolabımızdaki kıyafetlerin yenilenmesi gibi evlerin içinde de bazı yeniliklere ve değişikliklere gidiyoruz. Sonbahar da değişimin kendini en çok hissettirdiği mevsimlerden biri. Dışarıda daha az vakit geçirecek olmanın evdeki yaşam konforunu ve estetiğini artırma isteğinde payı büyük. Bu yüzden siz de evinizdeki değişim ile sonbaharı karşılamak ve en yaratıcı tasarımlarla yepyeni dokunuşlar katmak için Miamano’nun sonbahar koleksiyonlarına göz atabilirsiniz!

Sonbaharı Kapında Karşılamaya Başla

Misafirleriniz geldiği anda kapıda onları estetik bir şekilde karşılayabilirsiniz. Evinizin kapısına takabileceğiniz kapı süslerinin dışında evinizin içindeki odaların kapılarına da birbirinden güzel süsler asabilirsiniz. Ahşap yapımlardan mozaiklere, hasırlardan makromelere kadar her zevke hitap eden kapı süslerini sevdiğiniz renkler ve desenlerle Miamano'da bulabilirsiniz. Salondan yatak odasında, banyodan mutfağa kadar evinizdeki her kapıyı bir aksesuar ile bütünleştirerek dekorasyonda daha aktif bir rol oynamalarını sağlayabilirsiniz.

Şamdan ve Mumluklar ile Evinizi Süsleyin

Şamdan ve mumluklar dekorasyonun vazgeçilmez parçaları oluyor. Pek çok farklı tasarımda sunulan şamdan ve mumluklar sadece dekoratif bir ürün olmakla kalmayıp evinizde yaratmak istediğiniz atmosferi de destekliyor. Seramiklerden ahşaba, beton malzemeden hasır iplere kadar pek çok farklı materyalden, farklı şamdan ve mumluklar bulabilmek mümkün. Otantik, modern, vintage, minimal ve diğer tüm dekorasyon anlayışlarına hitap eden şamdan ve mumlukları zevkinize uygun tasarımlarla Miamano’da bulabilirsiniz.

Sofranda Sonbahar Esintilerine Yer Ver

Sıcak yaz akşamlarına veda ederken sonbaharın kendine has olan tatlı huzurunu da hissediyoruz. Yavaş yavaş buluşmaların evlerde yapılacağı, keyifli akşam yemekleri için sofraların hazırlanacağı bu sonbaharda sevdiklerini sadece karınlarını değil, gözlerini de doyuracak bir sofraya davet edebilirsin. Sofra dekoru için Amerikan servislerden runnerlara, masa örtülerinden peçetelere, suplalardan sunum servislerine, bardak altlıklarından karaflara kadar pek çok dekoratif sofra eşyasına misafirlerin için hazırlayacağın sofrada yer verebilir ve her birinde kendi dekorasyon anlayışını yansıtacak birbirinden farklı seçeneği bulabilirsin.

Yastıklarınızda Sonbaharın Tonlarını Tercih Edin

Yaşam alanına dekoratif ürünler katmanın en güzel yollarından biri de şık kırlent seçimleri yapmaktan geçiyor. Mobilyalarınla uyumlu, aksesuarda senin zevklerini yansıtacak birbirinden güzel dekoratif yastık modelerini Miamano’da bulabilirsin. Sonbaharla birlikte daha pastel tonlara yönelmek istersen çiçeklerden, hayvan figürlerinden, soyut çizimlerden beslenmiş pek çok tasarımı bulabilirsin. Bununla birlikte birbirinden farklı desenlerin yer aldığı 4’lü ya da 6'lı kırlent takımlarını da tercih edebilirsin. Eğer canlı renkler açısından desteklemen gereken bir dekorasyon anlayışı evinde hakimse akuatik desenleri, parlak renkleri tercih edebilirsin. Her zaman minimalden yana olanlar için siyah veya beyaz taban üzerine işlenmiş desenler de yine Miamano’da sizi bekliyor.

Dekoratif Objelerle Sıcak

Dekorasyonda tercih edilebilecek pek çok aksesuar bulunuyor. Dekorasyon anlayışına, önceliklere, konfora ya da estetiğe hitap etmesine göre yapacağınız seçimler de değişiyor. Eviniz için tercih edeceğiniz dekoratif objeler arasında biblolar, mumluk ve şamdanlar, saatler genellikle ilk akla gelenler olsa da başka pek çok seçenek ile evinize renk katmanız mümkün. Makrome duvar süsleri, dekoratif aynalar, doğal kokular, dekoratif sunum tabakları, kapı süsleri, takı organizerleri, özel tasarım küllükler, tütsülükler ve daha pek çok farklı aksesuar evinizin dekorasyonundaki küçük ama zengin detayları oluşturabilir.

Siz de bu sonbaharda yaşam alanınıza yepyeni bir dokunuş katmak için ihtiyacınız olan tüm eşyaları Miamano’da bulabilirsiniz.

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*