650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Bu Yazın Modası Hasır ve Örgü Çantalar

29-08-2022 11:32

Bu Yazın Modası Hasır ve Örgü Çantalar

Bu Yazın Modası Hasır ve Örgü Çantalar

Yazın en hafif ve en şık aksesuarlarından biri olan hasır ve örgü çantalar bu sene de başrolü alıyor. Siz de kendi tarzınıza uygun olan modeli bulmak için Miamano’nun modellerine hemen göz atın!

Farklı modellerde, renklerde, çeşitli aksesuarlar ile zenginleştirilmiş ya da minimal tasarlanmış olarak yüzlerce farklı örgü ve hasır çanta seçeneği bulunuyor. Giyim tarzınıza, nerede kullanacağınıza ama en çok da zevkinize bağlı olarak aksesuarlarınız arasında “olmazsa olmaz” şekilde yer alabilecek örgü ve hasır çanta modellerine birlikte göz atalım.

Yaz Mevsimini Rengarenk Geçirenlere

Birbirinden canlı renklerdeki hasır ve örgü çanta modelleri ile hali hazırdan rengarenk olan kombinlerinize bir başka boyut daha katabilirsiniz. Birbirini tamamlayan ya da birbirine kontrast olan renklerin gerek desenler oluşturacak şekilde kullanıldığı gerekse sıra sıra dizildiği örgü ve hasır çanta çeşitleri tam olarak zevkinize hitap edecek.

Dikkat Çekici İkonlardan Hoşlananlara

Hasır ve örgü çanta modellerini pek çok farklı malzeme kullanarak süslemek mümkün. Ancak tasarım ürünlerde en az farklı malzemeler kadar çok kullanılan bir diğer element ise tasarımın kendine işlenen bir figür oluyor. Nazar boncuklarından göz figürlerine, meyvelerden hayvanlara kadar tek bir figürün yer aldığı modeller dilediğiniz sadelik ile dikkat çekici bir tasarıma sahip olmanıza olanak tanır.

   

Tematik Tasarımları Sevenlere

Örgü çanta modellerinin baştan sona belli bir tema ile tasarlanması mümkün. Bununla birlikte hasır çantalarda da eklenen figür ya da desenlerle belli temalar oluşturuluyor. Siz de temaların işlenmesini seviyorsanız deniz kabuğu desenleri ile deniz temasına, çiçek ve ağaç desenleri ile orman temasına sahip modeller ilginizi çekebilir. Daha pek çok diğer farklı temaya sahip olan hasır ve örgü çanta modellerine de göz atabilirsiniz.

  

Farklı Materyaller Olmasını İsteyenlere

Deri ya da ahşap hasır ve örgü çanta tasarımları arasında en sık kullanılan materyaller oluyor. Birbirinden farklı tasarımlar arasında deri ya da ahşap parçalar ile zenginleştirilen modeller de bulunuyor. Örgü çantanızın ahşap bir ağza sahip olması onu clutch çanta gibi kullanabilmenizi sağlayabilir. Deri kayışı olanlar ise farklı kombinlerinize de uyum sağlayabilir. Bunların dışında boncuk, taş gibi materyallerle de zenginleştirilmiş tasarımlar da ilginizi çekebilirsiniz.

   

Hasır çanta ya da örgü çanta modelleri özellikle yaz aylarında hem şık hem kullanışlı olması sayesinde çokça tercih ediliyor. Birbirinden farklı ve özel tasarımların yer aldığı Miamano sayesinde ise zevkinize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Kendiniz için olduğu kadar sevdiklerinize birer hediye olarak da düşünebilirsiniz. En yakın arkadaşlarınız ya da aile üyeleriniz için de uygun bir model tercih edebilirsiniz.

Siz de Miamano’nun birbirinden özel tasarımcılarının elinden çıkmış hasır ve örgü çanta modelleri ile siz de tarzınıza yeni bir dokunuş katabilirsiniz.

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*