650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

RİTÜEL TAKILARIYLA DİLEKLERİN GERÇEK OLSUN

13-04-2023 14:41

RİTÜEL TAKILARIYLA DİLEKLERİN GERÇEK OLSUN

Hepimiz biliriz ki, hayattan bir şeyler dilemek için bir aracıya çok da ihtiyacımız yoktur. Ama yine de uğuruna inandığımız şeyler bize umut verir ve dileğimizi somutlaştırır. Hatta daha fazlası, stilimizin de bir parçası oluverir. Dilek bileklikleri, uğuruna inandığımız sembollü takılar ya da burçlarıma göre tasarlanan çakra bileklikler… Hepsi dileğimize giden yolun en tarz eşlikçileridir. Şimdi gelin birlikte hangi takılar bize şans getirebilir göz atalım.

 

    Kırmızı İp Bileklikler

Listenin başında tabii ki kırmızı ip bileklikler var. Tasarımı oldukça sade olan kırmızı ip bileklikler, uğuruna en çok inanılan takıların başında geliyor. Kırmızı iple ilgili birçok kültürün farklı inanışları var. Fakat hepsi için genel inanış, kırmızı ipin şans getirdiği, gücüne inananlar için tılsım olduğu ve kişiyi olumsuz enerjilerden koruduğu yönündedir. En çok merak edilen sorulardan biri ise, kırmızı ipin hangi bilekliği takıldığıdır. Kırmızı ip inanışa göre sol bileğe takılır. Sol el, ‘alıcı el’ olarak da kabul edilir. Yani bir enerji iletkeni görevi görür. Siz de dileklerinizin gerçekleşmesi için kırmızı ip bilekliklere bir şans vermeye ne derrsiniz?

 

       Yaşam Çiçeği Sembollü Takılar

Yaşam Çiçeği sembollü takılar da uğuruna inanılan takıların başında gelir. Özellikle yaşam çiçeği kolyeler son zamanların en popüler takılar arasında yer alır. Bu sembol iç içe geçmiş halka görüntüsüyle oldukça karışık görünse de bu sembol kopmaz bağlar sayesinde sonsuzluğu simgeler. Yaşam çiçeği sembolü kişiye hayat içindeki yerini bulması konusunda destek olur ve yeniliklere kolay bir şekilde alışmasını sağlar. Ayrıca insanın yolunu aydınlattığına ve güven içinde bir hayat sürmesini sağladığına inanılır. Tüm bu özellikler, bu sembolün yaratıcı güç anlamını taşıdığını gösterir. 

   


    Sayı Sekanslı Takılar

İyileşmek, hayatına mucizeleri çekmek isteyenlerin yeni ilgi alanı sayı sekansları. Sayı sekansları, tekrar etmenin esas olduğu bir sistemdir. Bu sisteme göre evrende her şeyin olduğu gibi sayıların da bir titreşimi vardır ve bu sayılar tekrar edildiğinde ruhumuzdaki ve bedenimizdeki sıkıntılara iyi gelebilir. Bu sayıların işe yaraması için niyet, içtenlik ve tekrar sayısı oldukça önemli. İhtiyacınız olan sayıların üzerinde yazdığı sayısekanslı bileklik, sayı sekanslı anahtarlık ya da sayı sekanslı bir kolye dileklerinizin gerçekleşmesi, ruhsal ve bedensel iyileşme için hayatınızda gizemli ve yeni bir kapı açacak.

 

    Çakra Takıları

Hindu ve Budist inanışlarına göre vücutta bulunan enerji merkezleri çakrayı ifade eder. Çakraların dengeleri sağlamak içinse çakra takıları tercih edilebilir. Her çakra, vücuttaki belirli bir bölgede yer alır ve bu dengelenme renkler ve semboller sayesinde dengelenebilir. Çakratakıları genelde stresi azaltmak ve dengeli bir enerjiye sahip olmak için tercih edilir. Özellikle meditasyon sırasında çakra kolyeleri takmak konsantrasyonunu artırmada, bedenen ve ruhen tam iyilik halini sağlamada yardımcı olur.

Sen de dileklerine giden yolda ritüel takılarından faydalanmak istersen, MiaMano’daki şans getiren takılarımıza göz atabilirsin. 

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*