650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Yazın Enerjisini Evine Taşı!

23-06-2023 15:47

Yazın Enerjisini Evine Taşı!

Yazın enerjisini evine taşımanın tam zamanı!  Havaların da iyice ısınmasıyla hepimizin içinde bir mutluluk, umut ve coşku oluşmaya başladı. Yaz, yapacağımız yeniliklerle enerjisini yakalamaya davet ediyor bizleri adeta… Bu enerjiyi yakalamak için sen de yenilik yapmaya yaşam alanlarından, evinden başlayabilirsin… İşte senin için bazı yenilik önerilerimiz!


Seni Nazardan Koruyacak Tasarımlara Yer Ver;

Nazar birçoğumuzun inandığı ve önlem aldığı bir inanış, engellenmesi gereken kötü bir enerji/niyet belki de… Sen de eğer inanıyorsan nazardan korunmak için bahçene ve balkonuna estetik bir görünüş katacak bir nazarlık tercih edebilirsin. Ya da her an üstünde taşıyabileceğin nazar boncuklu takıları da tercih edebilirsin.

 

Masalarında Çiçekler Açtır;

Çiçekler gördüğümüz her yerde, kokusunu her içimize çektiğimizde bize canlılık verip yaşadığımızı hissettirirler. Bu hissi ve çiçeklerin güzelliğini yaşam alanlarına taşıman için şık bir vazoyu güzel bir çiçeğin eşlikçisi olarak tercih edebilirsin. Özgün tasarım bir vazo yaşam alanının enerjisini değiştirmeye yetecek kadar büyük bir farklılık yaratabilir.

 

Sırtını Rahatlık ve Şıklığa Yasla;

Bahçe mobilyalarında, oturma odanda ya da yaşam alanlarının bir köşesinde yer alan oturma alanlarında şık ama rahat bir değişiklik yapmaya ne dersin ?

Hem seni rahat ettirecek hem de evine gelen herkesi kendine hayran bırakacak bir kırlentveya kırlent kılıfıyla evine yazı getirebilir, dekorasyon anlayışına farklılık katabilirsin.

 

Keyifle Yudumladığın Tasarımlarla Balkon Keyfi Yap;

Hepimizin en sevdiği aktivitelerden biridir, elimizde bir kahve yanımızda sevdiklerimiz ve sonunun hiç  gelmesini istemediğimiz derin sohbetlerimiz… Bu keyifli anlara eşlik edebilecek bir fincan, bir kupa seni daha da keyiflendirebilir, sevdiklerine şık bir sunum yapmana yardımcı olabilir. Bunun için MiaMano’nun harika özgün ürünlerden oluşan fincan ve kupa koleksiyonuna göz atabilirsin.

 

Duvarlarını Özgün Tasarımlarla Renklendir;

Yazın enerjisini duvarlarına da taşı! Baktığında gözüne hitap edecek yazın renklerini ve sıcaklığını hissettirecek dekoratif duvar süsleriyle yaşam alanlarında yaz rüzgarları estirebilirsin…

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*