650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Bi Kahve? ☕

05-01-2022 08:02

Bi Kahve? ☕

Kahvenizi yudumlarken aynı zamanda özgün fincanlarımız ile kendinizi özel hissedin.Özenle yapılmış el emeği fincanlarımız ile 40 yıl hatıra var mısınız?

Kahve içmek birçok insan için günlük bir alışkanlık olmuştur. Geçmişten bugüne bir kültür haline gelmiştir. Her sabah kahve içmeden ayılamayanlar olarak, bu içecek kahve severlerin sihirli bir içeceği haline gelmiştir. Kahve, en güzel seramik fincanda içilir! Özellikle Türk kahvesi… Neden mi? Çünkü seramik fincanlar özenle ve özgün bir şekilde yapılır. Size özel yapılan bu eşsiz fincanlarda kahve içmek en doğal hakkınızdır. Bildiğiniz üzere seramik fincanlarda kahve içmek son zamanlarda çok popüler oldu. Aslında fincanlarda önemli olan husus, damak zevkinizle beraber göz zevkinize de hitap etmesidir. Bu yüzden sizler için çeşit çeşit seramik fincanlar sunduk. Seramik Fincan  Koleksiyonumuza göz atabilirsiniz.

Kahve, iş toplantısında, arkadaşlarınızla sohbet ettiğiniz zamanlarda, kız istemede, yorgunluğu alması için içilen anda, uykunuzu açması için içtiğiniz zamanda, yani kısacası hayatımızın her anında içilen misss gibi kokan😍 bir içecektir. Bütün bu zamanlarda aynı tarzda fincanlar kullanmak çok banal olur. Örneğin iş toplantılarında daha sade seramik fincanlar kullanılabilir. Gözünüzü almayacak, bir o kadar da şık olacak seramik fincanlar güzel bir tercih olabilir.

 

            

                

Arkadaşlarınız veya aileniz ile birlikte sohbetinize cıvıl cıvıl, meyve desenli seramik fincanlarla muhabbetinize eşlik edebilirsiniz. Sohbetinize enerji katacak, ruh halinizi yükseltecek, kahvenize ekstra keyif verecek desenleri kesinlikle çok seveceksiniz. 😊

            

                    

               

Nazara inanır mısınız? Bir kısım “nazar kesinlikle var” der, bir kısım da asla inanmaz. İnananlarımız için hem nazar boncuk desenli, hem de göz desenli harika seramik fincanlarımız tam olarak sizin için yapılmış! Üstelik son dönemlerde göz desenli fincanlar çok popüler olmaya başladı. Birçok ürünün üzerinde bu deseni görebilirsiniz. Göz desenli ve nazar boncuklu seramik fincanlarımızla kahvenizi yudumlarken üzerinizdeki nazarı atın bir kenara. 👁 Sizinde göz desenli veya nazar boncuklu seramik fincanınız olsun, nazara gelmeyin.🧿 Ne demişler “nazardır o nazar”. Kötü enerjiyi çekenler olarak nazar boncuklu ürünler size pozitif enerji verecektir.

          

                

 Leopar aşkına! Şatafatı ve abartıyı seven, özellikle altın detaylarından hoşlanıyorsanız altın kaplamalı seramik fincanlarımıza bayılacaksınız!  Hem altın detaylı hem leopar desenli seramik fincanlarımız ile hava atmanın tam da zamanı. El emeği ve sadece size özgün bir fincan düşünün.🤔 Hepsine Seramik Fincan Koleksiyonumuzdan ulaşabilirsiniz.

         

              

Hayatımız da bir fincan kahve gibi bazen acı bazen tatlı olur. Önemli olan 40 yıllık hatırı kime kilitlediğimizdir. Kiminle eşsiz seramik fincanda kahvemizi yudumladığımızdır. Sonuçta, dostla içilen kahve neşedir👩🏼‍🤝‍👩🏻. Yaşadığınız zamana göre duygu ve düşünceleriniz de değişiklik gösterebiliyor. Kimi zaman karamsar, kimi zaman da mutlu hissedebilirsiniz. Bazen sıkışıklığın içinde bir çıkış yolu ararsınız. Bu çıkış yolunu ararken, derin bir sessizlikle uzaklara dalmış bir şekilde düşünüyorken, bir fincan kahve yalnızlığınıza eşlik edebilir. 🤗 

Dünya çağındaki en popüler içeceği, Miamano'nun özgün fincanları ile için. 😊

Haydi Seramik Fincanlarımızı Keşfetmek için Hemen Tıklayın!

                 

 

                  

               

   

 

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*