650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Plaj Şıklığı👙

05-01-2022 08:01

Plaj Şıklığı👙

Şık olmak için zaman mekan tanımayan kadınlar bu yaz Miamanoyla plajların tozunu atacak! Modaya ayak uydurmak zorunda olmasanız bile, her kadın modayı bir tarafından yakalıyor. Her sezonda farkında olmadan favori renklerimiz, desenlerimiz modaya göre değişim gösterebiliyor. Hatta moda ufak bir zaman yolculuğu bile yaptırıyor.

Peki bu yaz plajdaki stilinizle göz kamaştırmaya ne dersiniz? Masmavi bir deniz, altın rengi kumlar eşliğinde ruhunuzu dinlendiren dalga sesleri ile birlikte kendinizi şezlongta uzanmış bir şekilde hayal edebiliyor musunuz? O zaman gelin, biraz deniz,kum, güneş üçlüsünde nasıl şık olunur onu konuşalım. 😊

 🌸Tatiliniz biraz gecikmiş olabilir fakat henüz geçmiş değil. 2021 yaz sezonunda birbirinden değerli tasarımcılarımızın enerjik dokunuşları ile, plajda resmen parlayacaksınız! “Her yerde olan herkeste olandır.” diye düşünüyorsanız özel tasarım plaj ürünleri tam olarak beklentinizi karşılayabilir. ☀️ Denizin eşsiz güzelliğini kıskandıracak ürünler mi dersiniz, altın kumların, çakıl taşların özeneceği çeşit çeşit takılarımız mı… Örneğin tasarım takılarımız ile sade renk mayonuza cool bir hava katabilirsiniz. Ya da sadelikten hoşlanmıyorsanız üst üste kolyeler, sallantılı küpeler ile değişik bir ambiyans oluşturabilirsiniz. MiaMano kadınları olarak fark yaratacağınıza eminiz.💖   

   

               

  

        

      

👓 Bir diğer göz alıcı takı ise gözlük ipi. Şahane ve benzersiz tarzlar yaratmak işte tam da burada mümkün! Kombininize göre takacağınız gözlük ipleri plaj için muhteşem bir tamamlayıcı olabilir. Alışılmışın dışına çıkan fikirlerin ve yaratıcılığın sınırlarını zorlamayı seven tasarımların eseri olan plaj ürünlerini sadece burada bulabilirsiniz.

                            

                   

   

 🩱Plaj ürünleri seçerken adım attığınız her yere kendinize özgü imajınızı götüreceğinizi özel tasarım ürünler seçerek gösterin!  Tüyolarımız ile yazın en göz alıcı kadını siz olun. Plaj kombinlerinin olmazsa olmazı ise bikini veya mayonuzun üzerine giydiğiniz pareolar! Bu sezon mayoların üzerine pareo giymek çok moda. Tasarımcılarımızın birbirinden asil ve birbirinden şık pareoları ile farklı bir havaya bürüneceksiniz. 

                

          

                           

    

         

                           

👜 Bu yazı plajda göz alıcı ve kendi imajınızla dopdolu geçirebilirsiniz. İhtiyacınız olan tüm ürünlerde çizginin dışına çıkan tasarımlarla ne kadar özgün olduğunuzu gösterebilirsiniz. Her detayı ile sizden bir parça gibi duracak olan ürünlerle plaj çantanızı hazırlayabilirsiniz. Plaja giderken sizi en çok kurtaracak parça ise plaj çantanız olacak. İçerisine plaj havlunuzu, güneşlenirken okuyacağınız kitabınızı, güneş kreminizi, telefonunuzu yani yanınızda taşımanız gereken her şeyi koyacağınız şık bir çanta önemli detaylar arasındadır. Özellikle plaj ayakkabılarıyla mükemmel bir uyum yakalayacak. Daha küçük bir çanta kullanmakta isteyebilirsiniz. O zaman cluchtlar tam da size göre!

  

 

    

    

 

          

 

        

                         

👒 Güneşten korunmak için, fakat aynı zamanda size hoş bir hava katacak bir şey varsa o da hasır şapkalardır. Bu sezonun trendleri arasında çok popüler!

        

        

 👨‍👨‍👦 Kadınları düşündüğümüz kadar, erkek ve çocuk kombinlerini de unuttuk sanmayın 😊 Evet her ne kadar kadınlar “kombin” olayına daha çok meraklı olsalar bile, erkekler ve çocuklar da plajda şık veya rahat olmalı!  Minik çocuklar deniz kenarında heyecanlı bir şekilde kumdan kaleler yaparken miamano ürünleriyle ortama kesinlikle renk katacak! Birbirinden eğlenceli baba-oğul ve baba-kız kombinlerini sizinle buluşturuyoruz. Cıvıl cıvıl bir tatil sizi bekliyor!!! 

 

          

                           

            

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*