650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

🔮BOHEMİN BÜYÜSÜ

05-01-2022 08:02

🔮BOHEMİN BÜYÜSÜ

Yaşadığınız alanı, bulunmaktan zevk aldığınız bir ortama dönüştürmek sizin elinizde. Akşam yorgun bir şekilde evinize gittiğinizde, evinizin dekorunun estetikliği ile yorgunluğunuz anında geçmeli. Çünkü evimizin dekoru hayattan keyif almamızla doğru orantılıdır. Yaşadığımız ev, bizim kendi karakterimizi de yansıtır. Tabii herkesin kendine has bir zevki ve tarzı vardır. Kimi insan minimal bir dekor sever, kimisi klasik, kimisi de bohem. Biz birazcık bohem stilinden konuşalım😊.  Bohem denilince akıllara ilk olarak rahatlık geliyor.

Bu tarza zamansız şıklığın tarzı da diyebiliriz. Fransa’da tanımlanmış olan bu tarz daha çok kalabalık renkli, canlı ve özgür bir dekor düzeni taşır. Her devirde kendini gösteren, eski moda-yeni moda tartışmasına girmeden, bulunduğu ortama her zaman apayrı bir hava katan gösterişli bir stildir. Birbiriyle hiçbir alakası olmayan ürünleri bile birleştirerek müthiş bir vurgu yapabilirsiniz.  Bohem de kural yoktur! Tarçın, camel, haki ve krem tonları en fazla dikkat çeken renklerdir. Zıt renklerle dahi rahatlıkla oluşturulabilen bir stildir. Ayrıca, bu stilin kendine has desenleri, aksesuarları vardır. Bunlardan biri ikat desenidir.  Bu desen, geleneksel dokuma yöntemlerinin aksine, önce boyanan daha sonra elde dokunan bir kumaştır. Arjantin, Meksika ve Türkiye’de çok sık kullanılan bir tekniktir. Daha çok rahatına düşkün kişilerin tercih ettiği bir tarzdır. Bohemde etnik çizgiler de ön plandadır.  Örneğin sade renk bir mobilyaya etnik veya rengarenk kırlentler eklenerek bambaşka bir havaya neden bürünmesin? Ya da balkonunuza otantikliği yansıtacak bohem tarzda ürünler… 

Bu stili çok iyi simgeleyen bir diğer ürün ise “makrome”. Evinizin girişine, odanıza, salonunuza, balkonunuza astığınızda ortamın havasına tatlı bir neşe katacaktır. Makrome ürünlerine göz atmak için Makrome Koleksiyonumuza göz atabilirsiniz. Özgür ruhunuzu harekete geçirmek sizin elinizde. Unutmayın anahtar kelimemiz “rahatlık”. 🥰Özenle seçilmiş ve tasarımcılarımızın özenle dokumuş olduğu el emeği ürünler sizleri kesinlikle özel kılacaktır.

 

 Evinize Bambaşka Bir Hava Katacak Bohem Ürünleri Hemen Keşfedin! 

 

                    

 

                              

  

              

  

                                   

 

                 

 

            

 

              

 

            

 

                             

 

                   

 

            

 

          

 

                  

                 

                           

                                            

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*