650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

YENİ NORMAL YAZ MİAMANO’DA!

05-01-2022 08:00

YENİ NORMAL YAZ MİAMANO’DA!

Uzun süredir hayatımızı etkisi altına alan pandemi sürecinden dolayı hepimiz evlerimize kapandık ve çok sıkıldık. Yeni hobiler edinmeye başladık. Kendimizin bile haberi olmadığı yeteneklerimizi keşfettik. Belki de kendi farkındalığımız için iyi bir fırsat oldu. Kendi iç sesimizi dinlediğimiz, karantinadan önce “her pazartesi” başlayamadığımız spora başladığımız, ailelerimiz ile uzun uzun zaman geçirdiğimiz, farklı yemek tarifleri denediğimiz fırsatlar edinmiş olduk.

Artık yeni normale alışma zamanı geldi! Özlem duyduğunuz deniz sezonu çoktan açıldı. Tatil alışverişiniz için Yaz Koleksiyonumuza göz atabilirsiniz. Ruhunuzu eline geçirmeye çalışan bu cani virüse savaş açıyoruz ve bu kasvetli dönemden çıkış için güzel bir fırsat diyoruz. Hiçbir virüs şıklığa engel olamaz. Miamano kadınları yeni normalde de çok şık olacak.  Plaj kıyafetlerine bir de şık maskeler ekleniyor. 2021 yaz sezonuna damga vuracak mayo, bikini ve maske modellerinin ortak noktası hiç şüphesiz renkler ve desenler oldu. Yazın canlı havasını bikininizde ve maskenizde taşımak istiyorsanız iç açıcı renkleri tercih edebilirsiniz. Yaz tatilinize neşe katacak birbirinden eğlenceli ve şık tasarımlar arıyorsanız tam olarak doğru yerdesiniz☺️.Yaz mevsiminin verdiği enerji bambaşkadır. Yaz aylarında aldığınız D vitamini, yaşadığınız o güzel ve uzun günler, yeni normalleşme sürecinde sizlere enerji verecektir. Bu sıcak günlere adapte olmak için daha cıvıl cıvıl renkler; sarılar, kırmızılar, mint yeşiller tercih etmek içinizi serinletecektir. Güneşin kavrukluğu ile birlikte canlı renkler sizlere moral olacaktır. Plaj şıklığı için özel tasarım kombinlerden hoşlanıyorsanız, Miamano kombinlerini çok seveceksiniz. Birbirinden özel kombinleri sizlerle buluşturmak için Yaza Merhaba koleksiyonumuzu hazırladık.

Bu yaz eskisinden daha da renkli geçecek!  Birbirinden keyifli maskelerimiz ile plaj şıklığını yakalayacaksınız. Bavulunuzda mayonuza, bikininize, pareonuza ve plaj çantanıza uyum sağlayacak çeşitli desenler ile birbirinden eşsiz maskelerimiz de bulunacak. Bunların yanında, neşeli takılar ile keyfinize keyif katacak ürünler sizlerle buluşacak.

Sizler de Plaj Şıklığı için Yeni Normal Yaz ürünlerini hemen keşfedin!

Turuncu renk ile dikkat çekici, çarpıcı, dinamik ve insanın içini kıpır kıpır yapan ürünlerle havalı bir giriş yapmak istemez misiniz? Turuncu Tasarımlar koleksiyonumuza göz atabilirsiniz.

                    

                

   

 

Turkuaz rengi ile bu sezonun trendini yakalayabilirsiniz. Ayrıca turkuaz rengi hayattan zevk alma, samimiyet ve mutluluk sunar. Ruhsal stres ve yorgunluk dönemlerinde ruhlarımızı yeniden canlandırır. Çünkü mavinin huzurunu ve sakinliğini, yeşilin dengesinden ve yükselen enerjisinden doğan ışınları yayar. Bu sezon en çok göreceğimiz trendlerden biri ise görüntünüzün tümünün aynı renk uyumu içinde olmasıdır. Turkuazı da içeren diğer Mavi Renkli Tasarımları keşfedebilirsiniz.💙

           

   

     

               

Mint yeşili bu yaz trend renklerin başında geliyor. Harika bir enerjiye sahiptir. Mint yeşilini kullanmanız halinde mükemmel bir enerji içerisine gireceksiniz. Yeşil, insanın yüklü olduğu enerjinin düzenlenmesini sağlar. Modern hayatın bize yüklediği ağır stres yükünü üzerimizden atmamıza yardımcı olur. Sizler de tatilinizde, sevdiklerinize pozitif enerji yaymak istiyorsanız MiaMano’nun yeşil tonlarındaki ürünlerini tercih edebilirsiniz. 

                 

              

   

 Bu yazın trendlerinde de deniz kabuğu ve deniz yıldızı müthiş ilgi görmeye devam ediyor. Tatil için yanınıza alacağınız aksesuarlar arasında mutlaka yer vermelisiniz. Bereket getirdiğine inanılan deniz kabukları ve insana sevinç hissi veren deniz yıldızını, miamano tasarım maskeleri ile kombinlediğinizde sizden şık ve zarifi olmayacak!

     

                    

    

 

       

 Narin bir renk olan pembenin aynı zamanda insanlarda sakinleştirici bir etkisi olduğunu biliyor muydunuz? Dinginliği ve mutluluğu ifade eder 😊. Sakin ve huzurlu, aynı zamanda şık ve zarif görünümlü bir tatil tercih ediyorsanız MiaMano’nun pembe ürünlerine göz atabilirsiniz.

                     

 

            

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*