650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

3 Adımda Cadılar Bayramı Partisine Hazırlanın

14-10-2022 15:58

3 Adımda Cadılar Bayramı Partisine Hazırlanın

Korkuyu, eğlenceli bir atmosferle birleştiren Cadılar Bayramı zamanı sonunda geldi. Her geçen sene daha da popüler hale gelen Cadılar Bayramı partileri için hazırlıklarınızı yapmaya başlamanın ise tam zamanı! Peki, Cadılar Bayramı ne zaman diye aklınızda bir soru işareti varsa hemen sorunuzu cevaplayalım. 31 Ekim gününde kutlanacak bugün için her yerde farklı konseptlerden kostümlerle hem eğlenceli hem de korku dolu bir ambiyans deneyimlemeniz mümkün. Siz de bu eğlenceden eksik kalmayın diye Cadılar Bayramı partisi hazırlıkları için neleri unutmamanız gerektiğini sizin için derledik. Birbirinden farklı, tasarım ve eşsiz ürünlerle her zaman hayatınıza renk katan MiaMano olarak Cadılar Bayramı için de her zaman yanınızdayız!

cadılar bayramı kostümü

Cadılar Bayramı Kostümü Belirle

Cadılar Bayramı’nın olmazsa olmazı; tabii ki birbirinden ilginç kostümler oluyor. Bazısı bir film karakterinden esinlenmiş bazısı ise tarih boyunca hayatımızda yer etmiş korku dolu efsanelerin başrollerinde oluşan eğlenceli kostümler, Cadılar Bayramı partilerini daha da ilginç hale getiriyor. Bu yüzden siz de partiye hazırlıkları için ilk adım olarak önce kostümünüzü belirleyin. İsterseniz Cadılar Bayramı klasiklerinden olan zombi, vampir, iskelet ya da korsan olabilirsiniz. Ama “Ben biraz da işin içine eğlence katmak istiyorum.” derseniz süper kahraman ve film karakteri gibi farklı karakterlerin kostümlerini uyarlayabilirsiniz. Cadılar Bayramı kostüm seçimi yaparken karar tamamen size kalmış. Bu adımda ufak ama bir o kadar da eğlenceli detay; siz kostüm hazırlıkları yaparken çocuklarınızı da unutmamak oluyor. Sadece büyükler için değil, çocuklar için de oldukça eğlenceli olan bu özel gün için çocuklarınızın hayallerini, çocuk kostümleri ile süsleyebilirsiniz.  

Kostümünü Cadılar Bayramı Takılarıyla Tamamla

Kostümünüzü seçtiniz. Geriye kostümünüzü biraz daha süslemek kaldı. O yüzden ikinci adım olarak kostümünüzü etkili hale getirmek için makyaj ve aksesuar detaylarınızı planlayın. Cadılar Bayramı konseptine uygun olacak şekilde abartılı makyajlarla yüzünüzü bir iskelete ya da vampire benzetebilirsiniz. Ayrıca istediğinizi olabileceğiniz bu eğlenceli günde hem Cadılar Bayramı’nda hem de daha sonrasında kullanabileceğiniz takılarla kostümünüzü tamamlamayı unutmayın. Balkabağı, kurukafa detaylı kolyeler, bileklikler, yüzüklerle tam anlamıyla Cadılar Bayramı ruhunu yakalayın. Kostüm hazırlığınız olmasa bile böyle küçük detaylarla Cadılar Bayramı partisine hazır hale gelebilirsiniz. Ayrıca seçtiğiniz konsepte uygun takılarla, kostümünüzü daha da göz alıcı yapabilirsiniz. Örneğin; korsan kostümünüze uygun korsan aksesuarları ile tam anlamıyla bir korsan olabilirsiniz.

cadılar bayramı dekorasyonu

Cadılar Bayramı Parti Dekorasyonunu Unutma

Kendi hazırlıklarımız bittiyse, şimdi evimizi partiye hazırlamanın tam zamanı! Cadılar Bayramı konseptli ev dekorasyon ürünleri ile evinizi, bu eğlenceli partiye hazırlayabilirsiniz. Özellikle balkabaklı biblolar, kahve bardakları veya yastık kılıfları gibi ev dekorasyon parçaları ile Cadılar Bayramı ruhunu evinize taşıyabilirsiniz. Biraz daha ürkütücü bir ambiyans yaratmak istiyorsanız kurukafalı objeler ile bayramın esrarengiz havasını evinize getirebilirsiniz. Dekorasyon detayları tamamen size kalmış! Ama tam anlamıyla Cadılar Bayramı ruhunu yakalamak için özellikle balkabaklı tasarımlardan ilham almayı unutmayın. Bu eğlenceli zamanı, sevdiklerinizle, çocuklarınızla geçirirken evinizi dilediğiniz gibi dizayn ederek unutulmaz bir anı yaratmak sizin elinizde. Her ana renk katan MiaMano olarak Cadılar Bayramı ürünlerimizle bu anılarınıza da eşlik etmek için biz de sizin yanınızdayız. Partiniz için özgün ve göz alıcı parçalar arıyorsanız hemen keşfetmeye başlayabilirsiniz!

cadılar bayramı ürünleri

MiaMano’yu sosyal medyadan takip etmeyi unutmayın:

Instagram

Facebook

Pinterest

Twitter

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*