650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

🍁Sonbahar Ev Dekorasyon Trendleri🍁

05-01-2022 08:03

🍁Sonbahar Ev Dekorasyon Trendleri🍁

2020 Sonbahar Ev Dekorasyon Trendlerini Miamano ile Yakalayın

Biraz da trendlerden bahsedelim... Malum, 2020 senesinin sonbaharına da geldik artık. Trendler belli oldu ve evini yenilemek isteyenler için dekorasyonun incelikleri hakkında fikirler fısıldanmaya başlandı. Siz de kaçırmak istemiyor, evinizi yenilemek için dekorasyon modasının ritminde dans etmek istiyorsanız hemen başlayalım!

Ferah Renkler

Malum, sonbaharda artık güneşin pırıl pırıl ışık saçtığı günler geride kalıyor. Utangaç güneş, bulutların ardından kolay kolay çıkmıyor. Dolayısıyla da evlere giren ışık azalıyor. Bu yüzden de açık renk mobilyalar kullanmak ya da en azından dekoratif aksesuarları beyaz, bej, krem rengi modeller arasından seçmek daha makul oluyor. Örneğin; Miamano’nun cam aksesuarları tam olarak bu ihtiyaçları karşılayabilir.

                         
              

Mutfakta Siyahlar

Sonbahar 2020 yılında “Mutfakta siyaha yer açın.” diyor. Son zamanlarda giderek göze çarpan bu değişim belli ki bu sene daha da fazla yayılacak. Ancak bu demek değil ki bütün mutfağı siyahtan geçilmez yapacaksınız. Aksine, her rengin kendini daha da belli etmesini sağlayan siyahtan faydalanabilirsiniz ve Miamano’da özel tasarım mutfak aksesuarları içinden özellikle renkli olanları tercih edebilirsiniz. 😊

 

          

 

                

 

Battaniyeler, Yastıklar, Romantik Filmler

Sonbahar biraz da hüzünlüdür, bilirsiniz. Aslında hüzün de demeyelim de romantik diyelim biz ona. Dışarıda hava soğukken evin sıcacık ortamında olmak daha anlamlı hale gelir. Bizim de bunu daha çok ısıtacak fikirlerimiz var tabii. 😊 Son yıllarda oturma odalarının aksesuarları olarak farklı bir yer edinen battaniyeler sahnede yerini almaya başlayacak. Bu sıcacık detayı yastıklarla daha hareketli ve konforlu bir hale getirebilirsiniz. Mesela, Miamano’nun kırlentleri size yardımcı olabilir.

 

             

 

               

 

Ve Biraz Işık

Artık evlerde aydınlatmanın birbirinden farklı pek çok yolu var. Tasarımcılar da her yol için ayrı bir model geliştirmekten geri kalmıyorlar. 2020 sonbaharında da durum farklı değil. Miamano’nun dekoratif aydınlatma ürünlerine bakarak siz de sonbahar trendlerine uygun seçimler yapabilirsiniz. Tabii sadece elektrik değil buradaki esas detay, lütfen romantizmi bozmamak için mumları da unutmayınız. 😊

Artık trendlerden haberiniz var. Özellikle de evde hiç olmadığı kadar vakit geçirmek zorunda kaldığımız bu 2020 yılının sonbaharında yaşam alanınız için en güzel seçimleri yapın ve yaşam kalitenizi artırın. Saydıklarımız ve çok daha fazlası için Miamano’nun dekorasyon ürünlerine mutlaka göz atın!

                 

 

              

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*