650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Doğal Taşları Anlamlarıyla Birlikte Keşfetmeye Hazır Mısınız?

18-11-2022 13:49

Doğal Taşları Anlamlarıyla Birlikte Keşfetmeye Hazır Mısınız?

Doğal Taşları Anlamlarıyla Birlikte Keşfetmeye Hazır Mısınız?

Doğada bulunan mineral, taş ya da organik maddeler kimi zaman muhteşem bir görünüm sergiliyor. Yüzyıllar öncesinden bu yana görüntüsüyle insanları etkilemeyi başaran bu doğal taşlar mücevher ve aksesuar yapımında en sık kullanılan materyallerden biri haline geldi. Ender güzellikte olan bu taşlar ustalıkla kesilerek cilalandıklarında güzelliklerini ikiye katlıyor ve kullanıldığı tasarıma da bambaşka bir estetik şıklık kazandırmayı başarıyor.  Elbette doğal taş anlamları ve insanlar üzerindeki etkileri açısından da pek çok farklı kategoride ele alınıyor.

Doğal Taş Anlamları Nelerdir?

Tabiatın birer hediyesi olan doğal taşlar ve anlamları hakkında bilgi edinmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Tüm doğal taşlar farklı bir enerjiye sahip olduğundan anlamları da değişkenlik gösteriyor. Anlamını bilerek seçim yapabilir ve doğal taşların enerjisinden siz de faydalanabilirsiniz.

Doğal Taş ve Anlamları

  • Ametist

En bilinen doğal taşlardan biridir ve pozitif enerji taşı olarak bilinir. Mor ve lila renklerinde olan ametist aynı zamanda takı tasarımlarında da sıklıkla kullanılıyor. Sakinleştirici yönüyle ön plana çıkan bu doğal taş stresi azaltma yönüyle de beğeni topluyor.

  • Akik

En bilinenler ateşin sıcaklığını sembolize eden turuncu ve kırmızıya yakın renkler olsa da yeşil ve mavi renklerde akik taşları da doğada bulunuyor. Gerginliği ve kaygıyı azaltma etkisi olan bu taş, çakra dengeleyicidir. Bu nedenle pek çok toplumda nazar taşı olarak da bilinir.

  • Akuamarin

Şeffaf ve büyüleyici görüntüsüyle dikkat çeken akuamarin, koruyucu ve bereket anlamlarını taşır. Geçmiş yıllarda denizcilerin felaketlerden korunmak için yanlarında taşıdığı bilinen akuamarin taşı, güven anlamını taşıdığını da belirtebiliriz.

  • Ay Taşı

Dişil enerji anlamına gelen ay taşı duygusal dalgalanmaları dengeliyor olmasıyla da bilinir. Hem kalbe hem e tüm duygulara hitap ettiğine inanılıyor olması nedeniyle aşk yaşantısına denge kazandırmak isteyenlerin de ortak tercihidir.

  • İnci

Sezgi yeteneğini artırdığına inanılan inci sadelik ve masumluk anlamına gelir. Ayrıca şans ve bereketi artırdığına inanılır. Tüm çakralar ile uyumlu olması da inciyi benzerlerinden ayırır.

  • Kaplan Gözü

Güç anlamına gelir ve daha cesur, daha güçlü olmak isteyenlerin favorisidir. Kronik yorgunluk yaşayanların da kaplan gözü takıları tercih ettiğini söyleyebiliriz.

Enerji Veren Doğal Taş Takılar

Doğadaki tüm canlıların enerji, frekans ve titreşimlerden oluştuğunu düşünecek olursak, doğal taşların da bir enerjiye sahip olduğu kanısına varmamız uzun sürmeyecektir. Bu nedenle tüm doğal taşların kendine has bir enerjisi var ve anlamları da zaten bu enerjilerden yola çıkılarak oluşturulmuş durumda!

Doğal Taş Kolyeler

Günlük yaşam enerjisini yükseltmek isteyenler doğal taş kolye çeşitlerine yöneliyor. Günlük kullanıma uygun bir sadeliğe ve şıklığa sahip olan doğal taş kolyeler arasında ametist, akik ve akuamarin taşlarından hazırlananlar en çok ilgi görenlerdir. Aytaşı ya da aventurin taşlarından dizayn edilen kolye modelleri de muhteşem görünümleriyle cezbediyor. Tamamen doğal taşlarla bezenmiş olan bu kolyeleri online sipariş sitemizde inceleyin.

Doğal Taş Bileklikler

Kimileri anlamlı ve enerjisi yüksek olan doğal taşları bilekliklerinde görmek istiyor. Bu kişiler için hazırlanan doğal taş bileklik modellerinin de zengin bir çeşitlilik sunduğunu belirtmeliyiz. Kadın ve erkek bilekliklerini sitemizde keşfedebilir ve size uygun olanları anında seçebilirsiniz. Günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz doğal taş bilekliklerin sevdikleriniz için gayet anlamlı bir hediye seçeneği olduğunu hatırlatalım.

Doğal Taş Küpeler

Özenle kesilen ve kusursuz bir işçilikle eşsiz küpe modellerine dönüşen doğal taşlar, güzelliğinize vurgu yapmanız için en doğru tercih olabilir. Bu özel taşların enerjisini yaşamınızla buluşturmak için de doğal taş küpe modellerine yönelebilirsiniz. En özel tasarımlar tükenmeden siparişinizi iletin.

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*