650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

İlk Kez Misafirliğe Giderken Ev Hediyesi Ne Alınır?

27-10-2022 15:00

İlk Kez Misafirliğe Giderken Ev Hediyesi Ne Alınır?

Yeni evlenenlere, ev satın alanlara ya da ev değişikliği yapanlara ev hediyesi almak Türk adetlerinden biridir. Aynı zamanda misafirliğe ilk defa gidildiğinde de ev hediyesi alınması gerekir. Herkesin ortak amacı ise beğenilecek bir hediye seçimi yapmak oluyor. İşte bu nedenle öncelikle ev hediyesi fikirleri araştırılıyor. Klasikleşmiş hediye fikirlerine sıcak bakmıyorsanız doğru adrestesiniz. Sizler için bazı önerilerimiz olacak.

Ev Hediyesi Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?  

Eğer ilk kez misafirliğe gidecekseniz ve şık bir hediye arıyorsanız dekoratif bir ürün modeli seçebilirsiniz. Her evde kullanılan tasarımlara yönelebileceğiniz gibi tamamen el yapımı olan ve özel bir anlam içeren hediye seçeneklerini de tercih edebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken husus ise ev sahibinin zevklerine uygun bir seçim yapmaktır. Eğer bu konuda bilgi sahibi değilseniz, spesifik tasarımlar yerine hemen herkesin beğendiği tasarımları tercih etmeye özen gösterin. 

Ev Hediyesi Önerileri

Son yıllarda el yapımı tasarımlar daha fazla ilgi görmeye başladı. Dolayısıyla sizlere el yapımı hediyeler arasından seçim yapmanızı önerebiliriz. Fabrikasyon tasarımlar yerine % 100 el yapımı olan ürünleri seçmeniz, özenli bir hediye seçimi yaptığınız anlamına da gelecektir. El yapımı olan taş boyama ürünleri, duvar dekorasyonu ürünleri ya da kırlent kılıfları gibi ev tekstili ürünleri en çok tercih edilen modeller oluyor. Sizler için hazırladığımız koleksiyon içerisinde önerdiğimiz modellerden çok daha fazlasını bulabilirsiniz.

ev dekorasyon ürünleri

Evde Farklılık Yaratacak Dekorasyon Ürünleri

Farklılık yaratacak olan yeni ev hediyesi modellerini bulmak sandığınız kadar zor değil. Miamano olarak sizlere sıra dışı bir duruşa sahip olan çok sayıda hediyeliği bir arada sunuyoruz. Banyo aksesuarları herkesin ortak ihtiyaçlarından biridir ve gönül rahatlığı ile alabileceğiniz hediyeliklerin başında gelir. Vazo modelleri de şık ve iddialı bir hediye seçimi yapmanızı sağlar. Sandalye minderleri, balkon ve bahçe dekorasyon ürünleri, ahşap sunumluklar ya da kupa çeşitleri de tercih edilebilir. özgün ve estetik bir model seçtiğinizde bu tercihiniz ile fark yaratmış olacaksınız.

mutfak ve sofra ürünleri

Hem Kullanışlı Hem de Estetik Mutfak Ürünleri

Satın aldığınız hediyelik ev eşyası güzel görünsün ve aynı zamanda kullanılsın istiyorsanız mutfak ürünlerine yönelmelisiniz. Fincan takımları, bardak setleri, tabak ve kase çeşitleri hem kullanılan hem de muhteşem görünen hediyeliklerdir. Bu ürün grubunda renk, desen ya da figür açısından zengin bir seçenek yelpazesi sunarak ev sahibinin zevklerine uygun tercihler yapmanızı kolaylaştırıyoruz. Üstelik hediyelik mutfak ürünleri arasında da tamamen el yapımı olan tasarımları görebilirsiniz. Kusursuz bir işçilikle dizayn edilen bu tasarımlar, uzun süre hafızalarda yer edecek bir hediye seçimi yapmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

çicek ve saksılar

Her Zaman Sizi Hatırlatacak Çiçekler

Unutulmayacak bir hediye dendiğinde akla ilk gelenlerden biri de çiçekler oluyor. Kurutulmuş ya da yapay çiçek tasarımları ile hazırlanan hediyelik objeleri de tercih edebilirsiniz. Hediye olarak alınan tasarım uzun süre kullanılsın isteyenlere saksı modelleri göz kırpıyor. Her evde saksı çeşitlerine ihtiyaç vardır ve özellikle yeni evlilere hediye almak isteyenler için en doğru tercihlerden biri dekoratif saksılardır. Onlarca farklı şekilde, boyutta ve renkte saksı modelleri ise Miamano’dan alınır. Süslemeler ile daha cazip bir duruş kazandırılan saksı modelleri hediye olarak rahatlıkla satın alınabilir.

bebek ve çocuk hediyeleri

Not: Çocukları da Unutmayın

Eğer ki gideceğiniz evde çocuklar da varsa onlara hediye almayı unutmayın. Hem çocukları hem de ebeveynleri seçeceğiniz çocuk hediyeleri ile fazlasıyla mutlu edebilirsiniz. Çocuk odalarında kullanılabilecek dekoratif tasarımlar, bebek ve çocuk giyim ürünleri, oyuncak bebekler çocuklara alınacak hediyeler arasında güzel ve estetik seçeneklerdir. Çocuk odası aydınlatma ürünleri ya da çocuklar için tasarlanan masa modelleri ile daha işlevsel hediyeler tercih edebilirsiniz.

İster büyük ister küçük olsun her yaş grubuna hediye seçerken özgün tasarımlarla fark yaratmak için MiaMano her zaman yanınızda! Hemen farklı tasarımlarda hediye seçeneklerini keşfetmeye başlayabilirsiniz.

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*