650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Mandala Nedir? Nasıl Yapılır?

20-10-2022 15:14

Mandala Nedir? Nasıl Yapılır?

Geçmişi binlerce yıl öncesine dayanan, hem göze hem de ruha iyi geldiğine inanılan mandala tasarımları artık hayatımızın her alanında bizimle! En güzel ve en etkileyici mandala örnekleri koleksiyonumuz içerisinde buluştu ve incelemeniz için sizi bekliyor. Kıyafetten aksesuara, duvar süsünden ev tekstili ürünlerine kadar onlarca farklı mandala tasarımlar eşsiz bir koleksiyona dönüştü. Tasarımları mercek altına alarak beğendiğiniz modeller için hemen şimdi sipariş verebilirsiniz.

mandala nasıl yapılır

Mandala Nasıl Yapılır?

İç içe geçmiş motiflerden oluşan mandala çizimleri ilk olarak mağara duvarlarında keşfedildi. Bu çizimlerin 40 bin yıl öncesinden kaldığı tahmin ediliyor. Bir merkez ve etrafında da çeşitli geometrik çizimlerin yer aldığı mandala çizimleri, genel olarak bakıldığında yoğun bir çizim görünümü sergiliyor. Merkezin etrafına istediği kadar çizim eklenebiliyor ve özgün motifler elde edilebiliyor.

Mandala, çizim şeklinde yapılabildiği gibi renklendirmelerle de elde edilebiliyor. Bu tasarımlarda renk bütünlüğü kadar motif bütünlüğü de önem taşıyor. İçerisinde yoğun bir çizim ve motif barındırıyor olması nedeniyle gözü yormayan, estetik ve şık bir görünüm elde etmek temel hedeftir. Uzakdoğu’da mandala çeşitleri meditasyonda ve farkındalığı geliştirme çalışmalarında da kullanılıyor.

Mandala çeşitlerinde ortadaki merkez ‘ben’ ve etrafındaki motifler ise ‘benim etrafımdaki evren’ anlamını taşıyor. Boya çeşitleri, çizim kalemleri ile mandala çeşitleri hazırlanabilir. Aynı zamanda örgü türleriyle de mandala hazırlanabiliyor ve bu sayede çeşitli kıyafetler, aksesuarlar hazırlanabiliyor. Aklınıza gelebilecek her türlü malzeme ile mandala hazırlamanın mümkün olduğunu söyleyebiliriz. En güzel örneklerini ise sitemizde görebilir ve beğendiğiniz modelleri yüz güldüren fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Mandala Çizimleri Nerelerde Kullanılır?

Son yıllarda popülerliği artan mandala çizimleri artık her alanda kullanılıyor. En çok kullanıldığı alanlar ise ev dekorasyonu ürünleri, aksesuarlar, çantalar, kıyafetler ve ev tekstili ürünleri oluyor. Estetik ve etkileyici görünümleriyle de beğeni toplayan bu özel tasarımlar hayata sıra dışı bir renk katmayı başarıyor.

Tarzınızı Tamamlayacak Mandala Örnekleri

Miamano olarak tarzınızı tamamlayacak olan mandala örneklerini sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Koleksiyonumuza göz attığınızda geniş bir skala ile karşılaşacaksınız. Seçeneklere yenilerini eklemeye devam ediyor ve bu eşsiz koleksiyonu taçlandırıyoruz. Stilinizi tamamlayacak olan mandala örnekleri için doğru adrestesiniz.

 

mandala çantaları

Mandala Çantalar

Mandala çizimleriyle şenlenen kol çantası, clutch el çantası, el örgüsü omuz çantası, bez çanta çeşitleri arasından gönlünüzce seçim yapabilirsiniz. Üzerindeki renkli mandala motifleri ile etnik bir duruş sergileyen çantalar da seçenekleriniz arasında yer alıyor. Otantik stile mükemmel bir uyum sağlayan mandala çantalar dayanıklı malzemelerden tasarlanıyor ve uzun süre kullanılabiliyor.

 

mandala dekorasyon ürünleri

Mandala Dekorasyon Ürünleri

Evinizi mandala motifleriyle bezemek isterseniz en geniş seçenek yelpazesini sitemizde bulabilirsiniz. Genel dekorasyon stiline uygun modeller ve uygun renkler arasından özgürce seçim yapmanın keyfini siz de yaşayın. Kanvas tablolar, duvar süsü çeşitleri, tepsi setleri, supla ve kırlent kılıfları, mumluk setleri, düş kapanı modelleri ve çok daha fazlası burada! Evinizi dekore ederken mandala temalı ev dekorasyon ürünlerine yer verin.

 

mandala takılar ve aksesuarlar

 

Mandala Aksesuarlar

Her türlü aksesuar modelini koleksiyonumuz içerisinde sizlerin beğenisine sunuyor ve mandala stilini net bir şekilde yansıtmanızı sağlıyoruz. Mandala aksesuarlar özenli işçiliği ve kaliteli malzemeleri ile kullanıcılardan tam not alıyor. Üstelik dönemin modasına ve trendlerine uygun bir görünüm sergiliyor. Bu sayede stilinizi güçlendirmek ve tarzınızı daha fazla ön plana çıkarmanız kolaylaşıyor. Koleksiyonumuz içerisinde yer alan mandala aksesuar modellerini hemen inceleyin. Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz şık aksesuar çeşitleri de Miamano’da!

 

mandala tasarımlar

 

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*