650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

🌺Kadın Tasarımcılardan El Emeği Ürünler🙌

05-01-2022 08:07

🌺Kadın Tasarımcılardan El Emeği Ürünler🙌

El emeği ürünler ile ilk olarak ne zaman tanıştığınızı hatırlıyor musunuz? Muhtemelen hayır, çünkü birçoğumuz kadınların el emeği ürünleri ile daha bebekken tanıştı.

Aile büyüklerinin el emeği göz nuru yelekleri, patikleri, üşümeyelim diye ince ince ördükleri bereleri, atkıları... Kadınların üretkenliği ve emek harcamaktaki motivasyonları yıllardır tartışmasız bir gerçek. MiaMano da bunun farkında olarak kadın emeği olan ürünlerini sizler için bir araya topluyor.

Her biri becerikli ellerin ve özgürce düşünen estetik sahibi kişilerin elinden çıkmış olan ürünleri siz de kadınlar günü hediyeleri olarak düşünebilirsiniz. Her sene emeğin ve kadının kıymetini bir kere daha anladığımız 8 Mart için hayatınızda tanıdığınız tüm kadınlar için onları mutlu edecek bir hediye seçebilirsiniz.

Elbette emek veren ve üreten insanların zahmetini ve kıymetini tek bir gün ile kutlamak yetmez. Bu yüzden el emeği olan ürünleri onlara yılın her gününde özel olduklarını hissettirmek için alabilirsiniz. Üstelik MiaMano’daki ürünlerin çeşitliliği ve farklı zevklere hitap edebilen özgün tasarımları sayesinde mutlaka siz de sevdikleriniz için bir hediye bulacaksınız.

El örgüsü çantalar, pançolar, amigurumi oyuncaklar, süs eşyalar, takılar ve daha pek çok farklı hediye seçeneğini bir arada bulabilirsiniz. Kadın emeği olan bu ürünlerden, siz de sevdiklerinizin hoşuna gidebilecek harika hediye seçenekleri ile hayatınızdaki emekçi ve üretken kadınları mutlu edebilirsiniz.

Sevgiliniz, anneniz, kız kardeşiniz, eşiniz... Kim olursa olsun hayata güzellik katan kadınların hepsi için yüzlerinde tebessüm yaratacak bir, hatta birden fazla hediye bulabilirsiniz. Şık bir panço ile el emeği başka bir çantayı kombinleyebilir, zevklerine hitap edecek bir kolye ile hediyenizi taçlandırabilirsiniz.

Sevdikleriniz için alternatif hediyeler de düşünebilirsiniz. Onlar için özel tasarım süs eşyaları, doğal sabunlar, bereler, kupa bardaklar ya da fincan takımları gibi birçok farklı seçenek daha bulabilirsiniz. Hepsinin sahip olduğu farklı ve estetik tasarımlar sayesinde zor beğenenler için bile cazip bir armağan seçebilirsiniz.

Siz de sevdikleriniz için kadın el emeği ürünler tercih ediyorsanız ve onlar için kıymetli, kalıcı bir hediye almak istiyorsanız MiaMano’da aradığınızı bulacaksınız. 

      

      
   
        
    
       
   
   
           
 
 
 

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*