650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

BAHAR KOMBİNLERİ İLE MEVSİME UYUMLU GEÇİŞ

04-04-2023 14:43

BAHAR KOMBİNLERİ İLE MEVSİME UYUMLU GEÇİŞ

Belki de kombin yapmayı hem en sevdiğimiz hem de en zorlandığımız ay bahar ayları. Hem içimizde açan çiçeklerle kışın yükünü atma, hafifleme isteği hem de ne üşütecek ne de sıcak hissettirecek kıyafetleri bulmanın zorluğu… Ama merak etmeyin, eğer bahar aylarına uyumlu bir geçiş yaparken şıklığınızdan ödün vermek istemiyorsanız bu blog yazımız tam size göre.

 

       Renklerin Gücünden Faydalan

Baharın ruhunu, mevsime uygun renklerden daha iyi ne hissettirebilir ki? Mor, sarı, yeşil, mavi… Doğanın renklerini kullandığın tasarımlarla baharın ritmini yakalamak çok kolay olacak. Jean üzerine kombinleyebileceğiniz renkli tişört ya da sweatshirtler basit ama etkili bir stil yakalamanda oldukça etkili olacak.

 
 Örgü Tasarımlar İçin Son Şans

Tüm kış bayılarak giydiğimiz örgü tasarımlar için bu ilkbahar son şansımız olabilir. Renkli ince örgü hırkalar, örgü çantalar ve örgü takılar… Bu nostaljik görüntüyü modern kıyafetlerle kombinleyerek şık ve özgün bir stil elde edebilirsin.

 

          Baharın Vazgeçilmezi Kot Ceketler

İlkbaharın vazgeçilmezi olan kot ceketlerin çok şey vaat ettiğini söyleyebiliriz. Stil sahibi, hafif, aynı zamanda sıcak tutan kot ceketler her stil için uygun olabilecek nadir parçalardan. Eğer dikkatler üzerinde olsun istersen, MiaMano’da sanat eserini andıran el boyaması kot ceketleri keşfedebilirsin. Zıtlıklardan hoşlananlar kot ceketlerini farklı renklerle kombinleyebileceği gibi tonsürton yaratmak isteyenler yine kot bir pantolonla kombinini tamamlayabilir.

 

    Stil Sahibi Bir Görünüm İçin Deri Tasarımlar Tercih Et

Bahar benim için rengarenk ve desenli giyinmek demek değil, tercihim her zaman cool görünmekten yana diyenler için deri tasarımlardan daha uygun bir seçim düşünemiyoruz. Kısa deri bir ceketle stil sahibi görünebilir, deri çantalar ile fark yaratabilir ve tabii ki çok sevdiğiniz deri botları önümüzdeki kış gelmeden son kez değerlendirebilirsiniz. Sadece kıyafette değil, takılarında da deri tasarımlar tercih edebilirsin. El yapımı deribileklikler ya da deri kolyeler seni oldukça farklı ve dikkat çekici gösterecektir.

 

    Loafer Ayakkabıların Tam Zamanı

Sadece loafer ayakkabı giyinmek için bile ilkbahar beklenir. Oldukça stil sahibi bir görünüm sunan loafe ayakkabıları ister gündelik hayatında istersen de işe giderken tercih et. Her stile ve kıyafete kolaylıkla uyum sağlayan loafer ayakkabılar baharın en kurtarıcı parçalarından biri. Bir de özel tasarım bir çanta ile kombinlerseniz, ilkbaharın en şıkları arasında olmamanız için bir sebep göremiyoruz.

 

Sen de bahara uyumlu bir geçiş yapmak istersen MiaMano’daki her stile uygun el emeği tasarımlara göz atabilir ve bahar kombinini tamamlayabilirsin. 

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*