650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

MiaMano ile 5 Adımda Romantik Bir Sofra Hazırla

03-05-2023 15:51

MiaMano ile 5 Adımda Romantik Bir Sofra Hazırla

MiaMano ile 5 Adımda Romantik Bir Sofra Hazırla

 

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. Eğer sıradan olmayan bir sevgililer günü hediyesi arıyorsan, bu özel zamanı, romantik bir sevgililer günü sofrası hazırlayarak unutulmaz kılmak ister misin? Eğer tüm şaşalı hediyeleri gölgede bırakacak kadar eşsiz bir sofrayı nasıl hazırlayacağını bilemiyorsan, endişelenme! Çünkü senin için bir araya getirdiğimiz adımları takip ederek şık ve romantik bir sevgililer günü sofrası hazırlayabilirsin.

 

1-Loş Bir Atmosfer Yarat

Mum ve Tütsülerden Faydalanarak Ortamın Havasını Değiştir

Hazırlığına, ortamın atmosferini ve enerjisini değiştirmekle başlayabilirsin. Bunun için özel tasarımlara sahip mumlar ya da hoş kokularıyla büyüleyen tütsüler harika bir seçim olabilir. Özellikle frekansı oldukça yüksek olan gül ve amber kokuları, romantik bir akşam yemeğinin başlangıcı için harika bir tercih olacaktır. Ayrıca buhurdanlık ve tütsülüklerle beraber bu ortamı daha da güzel hale getirebilirsiniz. 

 

2. Romantik Renkleri Tercih Et

Klasiklerden Vaz Geçme

Sevgililer günü deyince ilk akla gelen renk, kırmızıdır. Sen de bu klasiği bozmak istemezsen sofranda aşk temalı ve kırmızı renkli tasarımlara yer verebilirsin. Kalp desenli bir runner ya da suplalar romantik bir akşam yemeğinin olmazsa olmazı olarak kabul edilebilir. Ayrıca masanda bu renk tonlarında sofra dekorları kullanabilirsin. Eğer daha maliyetsiz bir fikre ihtiyacın varsa, sevgilinin tabağının kenarına sevgi dolu sözlerin yazılı olduğu bir not iliştirebilirsin. Bu hem romantik hem de unutulmaz bir sürpriz olacaktır. 

 

Sofranda Özel Tasarımlara Yer Ver
Kişiselleştirebilir Tasarımlarla Sevgilini Özel Hissettir

Sofranda özgün tasarımlara sahip sunum ve servis ürünlerine yer verebilirsin. El emeği ile üretilmiş cam kadehler, özel tasarımlara sahip servis tabakları ya da isimlerinizin baş harflerinin ince bir işçilikle işlendiği kumaş peçeteler… Ayrıca masanın yakınında ikinizin fotoğraflarının yer aldığı aşk temalı çerçeveler koyarak, bu romantik akşama anılarınızı da dahil edebilirsin. Unutma, bu tarz küçük detaylar sevgilinin kendisini daha özel hissetmesini sağlayacaktır.

 

 Lezzetli Menüler Hazırla
Sevgiyle Hazırlanan Yemeklere Kimse Hayır Diyemez

Sunumun ne kadar eşsiz olursa olsun, onu tamamlayacak harika lezzetlere ihtiyaç duyar. Romantik bir akşam yemeğine uygun menüler ile unutulmaz olduğu kadar lezzetli bir akşama da imza atabilirsin. Balık sever bir sevgilin varsa ballı somon; ya da tavuk sever bir sevgilin varsa kremalı, ıspanaklı bir tavuk yapmayı deneyebilirsin. Menüne karar verdiysen sıra romantik bir yemeğin vazgeçilmezi olan şarapta. Beyaz mı olsun, kırmızı mı dediğini duyar gibiyiz. Eğer sofranda kırmızı etler ve peynirler ağırlıkta ise kırmızı şarap bu sofraya son derece uygundur. Beyaz et ve balık tercih ettiysen de beyaz şarap bu menü için ideal bir seçim olur. Ama yukarıda da belirttiğimiz gibi, şarap seçimin ne olursa olsun özel tasarım kadehler bu geceye çok yakışacaktır.

 
Romantik Bir Müzik ile Son Dokunuşu Yap
Jazz Ya Da Klasik

Geldik son adıma. Loş bir atmosfer, güzel bir sofra, özel hissettiren tasarımlar ve lezzetli bir menü… Bu şahane akşamı tamamlayacak son bir dokunuş kaldıysa, o da ortamın enerjisine uyan bir müzik olsa gerek. Bu sakin ve romantik geceye jazz ya da klasik müziğin çok yakışacağını düşünüyoruz. Hem dingin hem de yaratıcı olan bu müzikler de tamamsa, geriye sadece bu özel akşamın tadını çıkarman kalıyor.


Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*