650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Örgü Tasarımlar

02-03-2023 10:10

Örgü Tasarımlar

DAHA ÖZGÜN BİR STİL İÇİN; MODADAN DEKORASYONA ÖRGÜ TASARIMLAR

Nostaljiye her zamankinden daha çok hayranlık duyduğumuz bir dönemdeyiz.  Belki de modayla ve dekorasyonla ilgili olabilecek tüm yeniliklere ve marjinalliklere o kadar gözümüz alıştı ki, “Daha yaratıcı ve özgün stiller için artık geçmişe dönme vakti geldi” diye düşünüyor olabiliriz. Eğer sen de hem modada hem de dekorasyonda özgün bir stil elde etmek için sonu gelmez yenilikler kadar nostaljiye de ihtiyaç olduğunu düşünüyorsan örgü tasarımlar tercih edebilirsin.

 

Modada Örgü Rüzgarı
Kışın Vazgeçilmezi Olan Örgü Atkı, Bere ve Eldivenler

Sadece dokusuyla değil tasarımlarıyla da içimizi ısıtan örgü tasarımların en çok kışa yakıştığını düşünüyoruz.  E kışı da atkı, bere ve eldivenler olmadan düşünemeyiz. Şık ve modern bir kabanla kombinleyebileceğin el örgüsü bir şal ya da bere ile cesur bir stil elde etmeye ne dersin? Cesur bir stil yerine romantik bir stil isterim dersen de kalp işlemeli eldivenler tam sana göre!

 
Seni Sıcacık Tutacak Örgü Hırkalar

Son zamanların belki de en ikonik parçalarından biri olan el örgüsü hırka lar, en çok da tasarımcısına  hayran bıraktırıyor. Tek tek, ilmek ilmek ve renklerin harmonisiyle tasarlanan bu hırkalar hem kadın hem de erkekler için kışın en vazgeçilmez parçalarından biri olmaya aday. Peki el örgüsü hırkalara en çok yakışan motifin “hanım dilendi, bey beğendi” motifi olduğu söylesek? Evet isminin kulağa garip geldiğinin fakındayız ama bu motifli hırkalar, ismiyle olduğu kadar tasarımıyla da oldukça merak uyandırıyor.


Örgü Çantalar ile Stilini Taçlandır

Tüm kadınlar bilir ki, şık bir çanta olmadan en kusursuz görünen stil bile yarım kalır. Tarzımız ne olursa olsun, eğer ahenk katacak bir dokunuşa ihtiyacımız varsa el örgüsü çanta lar vazgeçilmezimiz olabilir. İster kol çantası ister clutch ya da sana kendini daha özgür hissettirecek bir örgü sırt çantası… Seçimin hangisi olursa olsun özgün ve ilgili çekici görüneceğine emin olabilirsin.


Yetişkinlerin Olduğu Kadar Bebeklerin de Favorisi Örgü Hırkalar

Stil sahibi görünmeyi hak edenlerin sadece yetişkinler olduğunu düşünmüyoruz elbette. Çünkü hepimizin çocukluk fotoğraflarında da kaşımıza çıkan örgü bebek hırkaları , şimdi daha stil sahibi tasarımlarla hayatımızda.  Bebeklerin hassas tenlerine uygun, sevimliliklerine sevimlilik katacak bir kıyafete ihtiyaç varsa, bu kuşkusuz örgü bebek hırkaları diye düşünmeye başlayacağınıza eminiz. Sıcaklık ve konfor ihtiyaçlarını karşılarken pamukların içinde hissettirecek bu hırkalar onların da vazgeçilmezi olacak.

 

Örgü Tasarımlar Sadece Modada Değil Dekorasyonda Da Etkili Bir Parça

Şöyle yorgun bir gününden ardından eve geldiğimizde, şehrin tüm gürültüsünü, kaosunu bize unutturacak samimi ve konforlu bir alan ararız. Gözünde canlanan böylesine sıcak bir atmosferi örgü tasarımlarla çok kolay yakalayabileceğini düşünüyoruz. Koltuğunun rengiyle uyumlu el örgüsü bir koltuk şalı, sırtını şöyle rahatça yaslayacağın örgü kırlentler ya da hafta sonu keyfine eşlik eden örgü puflar… Sana çocukluğunun o sıcacık ve samimi günlerini hatırlatırken evine stil sahibi bir dokunuş katacak.

Eğer sen de modadan dekorasyona pek çok alanda örgü tasarımların etkisinden faydalanmak istersen, MiaMano’da yer alan el emeği örgü tasarımlara bir göz atabilirsin. 

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*