650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

💖Rengarenk Tasarım Kumaş Maskeler MiaMano'da!💖

05-01-2022 08:03

💖Rengarenk Tasarım Kumaş Maskeler MiaMano'da!💖

Maskeleri çıkaramadığımız bu pandemi döneminde işin içine renk katmak isteyen yaratıcı tasarımcılardan renklere aşık olan herkesin hoşuna gidecek onlarca tasarım maskeye hemen göz atın!

Bütün dünyada etkisini gösteren Korona Virüs sonrasında günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası da maskeler oldu. Banka, hastane, market ve daha pek çok yere maske takmadan giremiyor olmak bir kenara, sokağa dahi maske takmadan çıkamıyoruz. Elbette sağlığımız için tartışmasız olarak gerekli olan maskeler için ufak bir dokunuş da kaçınılmaz oldu. Hoş tasarımlara sahip kumaş maske modellerine göz atın! 😊

Onlarca Farklı Desen

Tasarım maske modelleri her yaş ve cinsiyette insan için düşünülerek üretiliyor. Her gün takmak zorunda olduğunuz maskeler özel tasarımlar sayesinde bir aksesuar görevi de görmeye başlıyor. Özellikle çocuklar için daha eğlenceli bir hale getirilen bu tasarımlar arasında yine onlar için çizgi film kahramanları başrolü alıyor. Miki Mouselar’dan Lego’ya kadar pek çok Disney karakteri ile minik suratlar renkleniyor.

Bunun dışında büyükler de unutulmuyor. Sevgililer ya da evli çiftler için hem biraz esprili hem de daha fazla estetik barındıran maske modelleri de Miamano’nun vitrinlerinde gözünüze çarpıyor. Bununla birlikte çiçek desenlerinden hayvan figürlerine kadar uzanan geniş bir yelpazede farklı tasarımlar da sizi bekliyor.

          

 

              

          

 

Renkler Hiç Solmuyor

Maskenizin üzerinde ister Ay’a doğru yola çıkmış bir roket olsun, ister küçük puantiyeler olsun, isterseniz de soyut desenler olsun... Pastel renklerden en canlı renklere kadar pek çok tasarım maske Miamano’da farklı zevklere hitap edebiliyor. Her biri ayrı bir hayal gücünün ürünü olan maskelerdeki çeşitlikik, dilediğiniz kadar farklı modeli tercih ederek her gün başka bir tanesini takmanıza, farklı kombinleriniz için bir aksesuar olarak kullanmanıza da olanak sağlıyor.  

Yıkabilir özelliğe sahip olan kumaş maske modelleri diğerlerinin aksine daha fazla kez kullanmanıza da olanak tanıyor. Ayrıca yıkanabilir maskeler sürekli değiştirilip çöpe atılacak olan israfın da önüne geçiyor. Bu sayede de hem çok daha kullanışlı hem de çok daha ekonomik bir şekilde sağlığınızı koruyabilirsiniz. Üstelik onlarca alternatif sayesinde zevkinize uygun olanı da seçebiliyorsunuz.

Miamano olarak maske ürünlerinde aradığınızı daha rahat bulabilmeniz için erkek maskeleri, kadın maskeleri ve çocuk maskeleri için ayrı koleksiyonlar oluşturduk.

Siz de zevkinize uygun bir ya da birden fazla tasarım maske arasından dilediğinizi seçmek için hemen Mimano’daki modellere göz atın!

          

 

                

 

            

             

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*