650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Trend Takılar 📿

05-01-2022 08:04

Trend Takılar 📿

 2020 Takı Trendlerini Miamano ile Keşfedin

Takıların çok farklı, çok yüksek bir enerjisi var! Kombinlerinize anında bambaşka hava katan kolyeler, bileklikler, küpeler, yüzükler ve halhallar en çok sevilen ve tercih edilen aksesuarlar arasında yerlerini alıyorlar. Aksesuar  seçimlerimiz kişisel zevklerimize göre yapıyor olsak da bazen trendlere göz gezdirmek  ve yeniliklere  açık olmamız gerekebiliyor.

 Aslında trendleri sıkı takip ediyorsanız takı modellerinin çok da değişmediğiniz göreceksiniz. Ancak bildiğimiz aksesuar çeşitlerini bambaşka materyallerle çeşitlendirerek kombinleriniz için yepyeni dokunuşlar sağlayabilirsiniz. Gelin, yeni sezon takı modellerine bir göz atalım!

 Kalın Zincirler

Son zamanların trendlerine bakacak olursak eğer karşımıza en çok çıkan takı modellerinde kalın zincirler başta geliyor! Bir kot, bir oversize tişört, bir deri ceket ne kadar sade ve basit bir kombin  değil mi? Ufak bir dokunuşla bambaşka bir hava katıyor. 

       

           

 

 Madalyon Kolyeler

 Son zamanların en ama en popüler takı modelleri arasında Madalyon kolyeler baş sırada! Her kombine uyum sağlayan, hem spor hem şık parçalarla eşleşmekte hiç zorlanmayan madalyon kolyeler vintage tasarımlarıyla göz dolduruyor.

                     

 

Modası Geçmeyen Halkalar

 Aksesuar köşelerimizin vazgeçilmez parçalarından olan Halka Küpeler! Geçmişten günümüze gelen halka küpeler kendisini evrileterek bambaşka tasarımlarla tekrardan karşımıza çıkıyor. Düz halka küpeden zincir görünümlü halka küpeye, çiçek işlemelere sahip halka küpeler tasarımlarıyla  kulaklarımızda parlıyor.

         

 

 Sembolik Dokunuşlar

 Hayatınızın her anında olduğu gibi takı tercihlerinizde de farklılığınızı ve iddianızı ortaya koymayı sevenlerdenseniz sembolik takı modelleri tam sizlik! Vahşi, sevimli, iddialı, sade, abartılı ve daha çok fazlasıyla… Hayvan figürleri, minimal semboller ile farklı tasarımlarla karşımıza gelen takı modelleri arasından en çok da yaşam çiçeği kolye dikkatinizi çekebilir.

 

       

 Choker Kolyeler

Tarz ya da zaman fark etmeksizin her parça ile uyum yakalayan bu kolye modeli, aksesuar kullanmak için iyi bir başlangıç olabilir.  Farklı olmanın ayrıcalığını yaşamak istiyorsanız her stilin çok tercih edilen tamamlayıcısı olan Choker Kolye modellerine bir şans verebilirsiniz.

               
   

Epoksi Kolyeler

 İçinde bambaşka anlamlar taşıyan bu model kendini bizlere çok sevdirdi! Amacı minik semboller, canlı çiçekler ve birçok şeyi içerisinde barındırıp bunu her zaman üzerinizde taşımanız olan bu kolye oldukça anlamlı…

 

                   

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*