650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Sonbahar Ev Dekorasyon Trendlerini Miamano ile Yakalayın!

05-01-2022 07:57

Sonbahar Ev Dekorasyon Trendlerini Miamano ile Yakalayın!

Sonbahar Ev Dekorasyon Trendlerini Miamano ile Yakalayın!

Sonbahar geldi! Evlerde hakim olan renkler mevsimin tabiatına uygun olarak değişecek, sonbahara uygun dekorasyon zevkleri ile yeni bir ruh gelecek. En güzel tasarımları arayanlar da Miamano’da dilediklerini bulacak.

Her mevsim ev dekorasyonunu değiştirmek mümkün olmasa da ufacık dokunuşlar ile bambaşka bir ortam yaratmak mümkün. Birbirinden güzel dekorasyon ürünleri ile evinizde istediğiniz alanda fark yaratacak, göze hoş görünecek değişiklikler yapabilirsiniz. Miamano’nun tasarım ürünleri ile hepsi birbirinden farklı ve özgün dekorasyon ürünleri evinize yeni bir soluk katabilirsiniz.

Makromeler Yerini Alsın

Makromelar gerçekten de her mevsimin ruhuna uygun bir aksesuar olarak evinizde yerini almalı. Duvarlarında çok fazla renk, desen sevmeyen ama çıplak duvarlara da bakmaktan hoşlanmayanlar için en ideal dekoratif ürünlerden biri olduğu gerçek. Geleneksel krem, bej renklerinin yanı sıra pastel renklerin de kullanıldığı makromeleri duvarınızda süs yapmanın yanı sıra çiçeklerin saksılarına giydirmek için de kullanabilirsiniz. Birbirinden farklı ve güzel makrome duvar süslerini incelemek için hemen Miamano’yu ziyaret edin.

   

Duvarlardaki Hikayeler

Görmeyi bilen, iyi bir kareyi kaçırmayan ya da haya dünyasında gezenleri kağıtlara aktaran herkesin elinden çıkan posterler, resimler, tablolar… Duvarlarınız bir hikaye anlatsın istiyorsanız bunlara ihtiyacınız olacak. Üstelik sizin estetik algınıza hitap eden, dekorasyon zevkiniz ile uyumlu olan pek çok deseni, hayvan figürünü, doğa tasvirlerini, soyut çalışmaları ve çok daha fazlasını da Miamano’da bulmanız mümkün.

  

Kapılar Dekorasyona Dahil

Daha çok bir sınır ve mahremiyet simgesi olsa ve bu şekilde bir işlev görse de evin içinde dışında olması fark etmeksizin kapılar da dekorasyonun bir parçası. Sonbaharın daha sakin, doğanın uykuya hazırlandığını hissettiren sükunetine yakışacak estetiği kapılara taşımak da mümkün. Miamano’da yer alan, her zevke hitap eden özel tasarım kapı süsleri ile siz de evinizin sessiz bekçilerini çok daha hoş bir dokunuşla güzelleştirebilirsiniz. Çam kozalaklarından makromelere, keçelerden hasırlara kadar farklı malzemelerle yapılan süslere hemen göz atın.

  

Yudum Yudum Yağmuru İzlemek

Eh, bizim de var bir hayalimiz: Düşen yaprakların pastel tonlarında saklı huzura yağmur eşlik etsin, omuzlarımızda bir hırka ya da battaniye olsun ve camın kenarında sıcacık bir içeceği yudumlarken yağmuru seyredelim. Nasıl? Bu tabloda bile zevklerini başrol oyuncusu yapanlara duyuralım o zaman: Miamano’da birbirinden güzel bardak kupa ve fincan takımı modellerini bulabilirsiniz.

   

Siz de sonbahar evinizde yansısın istiyorsanız Miamano’yu hemen ziyaret edin.

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*