650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Sonbahar Stilinizi Miamano'daki Tasarım Giyim Ürünleri ile Tamamlayın!

05-01-2022 07:57

Sonbahar Stilinizi Miamano'daki Tasarım Giyim Ürünleri ile Tamamlayın!

Sonbahar Stilinizi Miamano'daki Tasarım Giyim Ürünleri ile Tamamlayın!

Sonbaharda doğanın kendisi pastel renklerle kombinler yapıyor; ağaçlardan sarı sarı dökülen yapraklar, gri gökyüzü, laciverte çalan deniz… Ama kombinler hep canlı, Miamano ile hep göz alıcı!

Her mevsim şıklığı ile kendini gösteren, tarzından ödün vermeyenler için Miamano’nun birbirinden güzel tasarım ürünleri sizi bekliyor. Tek renk olsun rengarenk olsun her zaman kendi çizgisini belirleyenler için her yerde görülmeyen çizgileri ile Miamano’nun özel tasarım koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız.

Tişörtler ve Sweatshirtler

Daha tişörtlerin mevsimi geçmedi. Hem sweatshirtlerin içine hem de gömleklerin içine giymek içinse tam zamanı. Birbirinden farklı ve yaratıcı tasarımlar ile Miamano’da sizi bekliyor. Hayvanlar, çiçekler, esprili sözler, karikatürler, illüstrasyonlar… Aklınıza gelebilecek türlü farklı tasarım ve baskı ile dolabınızda yer almayı bekliyor. Tişörtlere sweatshirtler de eşlik ediyor; oversizelar, basicler, ister tek renk ister baskılı olsun, serin havalarda hem sıcak tutacak hem de şıklığınıza şıklık katacak sweatshirtler Miamano’da!

   

Gömlekler ve Bluzlar

İş dünyası kombinlerinin hayat kurtaran parçaları ile gündelik kombinler de yapmak isteyenler için yaratıcı tasarımları özenle seçtik. Gömleklerin içine çok yakışan croptop modellerden örgü tasarımlara kadar her zevke hitap edecek çeşitlilik sizi bekliyor. Kot pantolonlar, taytlar, kumaş pantolonlar ve çok daha fazlası ile kombin yapabileceğiniz gömlekler de öyle. Birbirinden farklı zevklere hitap edebilecek özgün tasarım gömlek ve bluzlar için Miamano’yu hemen ziyaret edin.

  

Çoraplar

Ayakları sıcak tutarken şık ve eğlenceli kılmayı da unutmadık. Renk renk, desen desen tasarım çorapları sizin için bir araya getirdik. Gündelikte, işte, okulda, sporda; kombinin amacı ne olursa olsun ona uyum sağlayacak ve zevkinize uyacak çorapları Miamano’da bulabilirsiniz. Tasarım çoraplar ile soğuyan havalarda ayaklarınız sıcacık kalırken kombinlerinizde de şık bir detayla tamamlanacak.

   

Spor Ayakkabı

Artık elbiseler, kumaş pantolonlar bile spor ayakkabı ile kombinleniyor. Hal böyle olunca da giyim zevkine ve tarzına uyum sağlayacak modellerin çok daha fazla çeşitlenmesi gerekiyor. Renk renk spor ayakkabılarda özel tasarım dokunuşların olduğu modeller de marjinal sevenler için Miamano’da sizi bekliyor.

  

Sonbaharda bile renkli, tarzının çizgilerini yansıtan modelleri bulmak için Miamano’yu hemen ziyaret edin.

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*