650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Yılbaşında Karaktere Göre Hediye Rehberi :)🎁

10-01-2023 16:08

Yılbaşında Karaktere Göre Hediye Rehberi :)🎁

Yılbaşında Karaktere Göre Hediye Rehberi :)

Yeni yılda sevdiklerinize beğeni garantili hediyeler almak istiyorsanız en doğru adrestesiniz. Sizler için eşsiz bir hediye rehberi hazırladık.

Hayvansever

Sevimli hayvan figürlerinin kullanıldığı hediye seçenekleri ile mutluluğun mimarı olabilirsiniz. Şal çeşitlerinden kolye ve bileklik gibi takı modellerine kadar onlarca farklı tasarım online sipariş sitemizde sizi bekliyor. Canlı renkleri ve hayvan figürleri ile son derece çekici bir duruş sergileyen bardak altlığı, kitap ayracı, mama kabı ya da el yağımı çanta gibi modeller de harika bir yeni yıl hediyesi olacak!  Hayvansever arkadaşlarınnız için özel seçilmiş hediyeler “hayvaseverlere hediyeler” kategorimizde! 

 

           Hayvanseverlere Hediye

Bakımına Düşkün

Kendine özen gösteren sevdiklerinizin beğeneceği hediyeler arasında başı çeken kuşkusuz cilt bakım ürünleridir. Muhteşem kokan sabun çeşitlericilt bakım kremleri, göz çevresi serumları, bakımına düşkün olan yakınlarınızın yüzünde kocaman bir gülümseme yaratabilir. Doğal gül suyu ya da balm çeşitleri gibi farklı bakım ürünlerini de bu özel koleksiyona ekledik. Size kalan sadece keyifle seçim yaparak sipariş vermek oluyor.

            Kişisel Bakım

Kitap Sever

Hediye alacağınız kişi tam bir kitap kurdu mu? O halde yeni bir kitap ayracından daha ideal bir hediye olamaz. Klasiğin dışında, çarpıcı ve sevimli bir görünüm sergileyen kitap ayracı modelleri o kadar zengin bir seçenek yelpazesi sunuyor ki, sevdiklerinizin kişiliğine ve zevklerine uygun olanları bulmanız uzun sürmeyecek. Karar vermeden önce kitap kılıfı çeşitlerini de incelemenizi öneririz. Fark yaratan bir hediye isteyenler için kitap kılıfları doğru seçim olabilir.

              Kitap Sever

Astroloji Meraklısına

Astrolojiye önem veren sevdiklerinize burç bilekliği hediye ederek ‘mutlu yıllar’ dileyebilirsiniz. Her burç için özel olarak tasarlanan ve doğal taşlarla harika bir görünüm yakalayan burç bilekliklerini tükenmeden siz de inceleyin. Oniks, kuvars, obsidyen gibi kıymetli taşlarla süslenen hediyelikler arasında yaka iğneleri, ipek fularlar, kolyeler, heykeller ve kol düğmeleri de var. Koleksiyonu şimdi keşfetmeye başlayın!

               Burçlara Göre Hediyeler

Müziksever

Müzik tutkunlarını mutlu etmenin yolu yine müzikten geçiyor. Bu nedenle hediye önerilerimizin ilki gitar figürüyle dizayn edilen broş çeşitleri olacak. Üstelik broş modelleri sıra dışı bir hediye seçimi yapmak isteyenlerin de imdadına yetişiyor. Hem erkek hem de kadınlar için tasarlanan ve yine müzik temalı olan kolye modelleri de alternatifleriniz arasında mevcut. Dilerseniz şık görünümlü ve dayanıklı pena çeşitlerini seçebilir ya da örgü desenli bir kulaklık da hediye edebilirsiniz. El yapımı, özgün kulaklık kılıfı çeşitlerini incelemeyi unutmayın.

               Müzik Sever

İşkolik

Hayatını işe adayanlar ve çalışmaktan büyük zevk alanlar için tasarlanan hediye seçeneklerini çok beğeneceksiniz. Kalemlik modelleri, kitap ayracı çeşitleri, tablet yastıkları ya da kablo toparlayıcı modelleri, sevdiklerinizin çalışma masasını düzenlemesi için de kullanabileceği ürünlerdir. İşkoliklerin her daim yeni bir defter-kalem setine ihtiyacı vardır. Bu nedenle yılbaşı hediyesi seçiminizi bu özel setlerden yana yapabilirsiniz. Masa matı ya da sticker çeşitleriyle hediye paketinizi zenginleştirebilirsiniz.

             

Takısever

Takı tutkunlarına ‘hediye almak kolay ancak beğendirmek zor’ diyorsanız Miamano tasarımlarını görmemişsiniz demektir. Yeni yılda metalden deriye ve doğal taşa kadar pek çok farklı materyal ile hazırlanan bileklikleri hediye edebilirsiniz. Küpe çeşitleri ise koleksiyonumuzda yer alan bilezik ve bilekliklerin en büyük rakibi! Her biri kusursuz bir işçilik örneği olduğundan gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz. Takı tutkunu erkeklere özel yılbaşı hediye çeşitleri de bu koleksiyonda!

              Takı

Mutfağına Düşkün

Mutfak kuşu olan sevdiklerinizi Amerikan servis çeşitleri ya da supla modelleri ile mutlu etmeniz çok kolay olacak. Aralarında hem sade hem de gösterişli bir duruşa sahip olan runner modellerinin de olduğu bu özel hediyelikleri şimdi online inceleyin. Onlarca farklı renk ve desen seçeneği sunan runner modelleri arasında yeni yıl temalı olanlar da var.

             

Şıklığı ve kalitesiyle sevdiklerinizin, fiyatıyla da sizin yüzünüzü güldürecek en güzel yılbaşı hediyeleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da Miamano’da!

 

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*