650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

EVİNİ BAHARA HAZIRLA

13-04-2023 14:37

EVİNİ BAHARA HAZIRLA

Evini bahara hazırlamanın tam zamanı! Uzunca bir kışın ardından tüm yorgunluğumuzu geride bıraktıracak bir tazeliğe ihtiyacımız var. Dışarının bahar havasını evine taşımaya ne dersin? Bu sene bahar evine de gelsin istersen, senin için hazırladığımız önerilere göz atabilirsin.

 

    Değişikliğe Antrenden Başla

Antreler, evinde misafirlerini ilk karşılayan ve evinin dekorasyonuna dair ilk fikri veren alanlardır. Evinde bahar havasını estirmeye antrenden başlayabilirsin. Duvar rengini soft bir bahar rengine boyayabilir ya da daha zahmetsiz bir değişiklik istersen, çiçekli ya da renkli soyut tablolara duvarında yer verebilirsin. Böylece kapıyı açtığın ilk anda seni baharın renkleri ve desenleri karşılayacak.

 


Çiçek ve Kuş Desenli Tasarımlar Tercih Et

Küçük dokunuşlarla baharın ruhunu salonuna taşı. Mevsimlik olarak değiştirebileceğin kırlentleri, bahar aylarında çiçek, kuş ve kelebek desenli seçebilir ya da koltuğunda rengarenk kırlentlere yer verebilirsin. Aksesuar ürünlerinde de değişikliğe gitmeye ne dersin? Rengarenk el boyaması seramik tasarımlar salonuna farklı bir hava katacak.

 

   Evinde Taze Bahar Çiçeklerine ve Bitkilere Yer Ver

Evine baharı taşımak için rengarenk taze çiçekler ve yeşil bitkilere yer vermekten daha iyi bir seçenek düşünemiyoruz. Rengarenk el boyaması vazolarda sergileyeceğin rengarenk bahar çiçekleri bahar hiç bitmesin dedirtecek.

 

    Aromaterapinin Gücünden Faydalan

Bahar temalı tasarımları görmek yetmiyor, kokusunu da içime çekmek istiyorum derseniz aromaterapinin gücünden faylanabilirsiniz. Çiçekli oda kokuları, rengarenk el yapımı kokulu mumlar… Hatta bu müthiş kokuları tasarımlarla da desteklemek istersen MiaMano’daki özel tasarım kokulu mumlara bir göz atabilirsin.

   

   Mutfakta Bahar Temalı Tasarımlara Yer Ver

Belki de evin en çok vakit geçirilen yerlerinden biri olan mutfaklar neden baharın enerjisiyle iç açıcı bir tasarıma sahip olmasın ki? Bunun için mobilyana uygun çiçekli bir duvar kağıdı tercih edebilir ya da mutfaktaki tesktil ürünlerini bahar temalı seçebilirsin. Çiçekli bir masa örtüsü, rengarenk runnerlar, kuşlu seramik fincanlar…

 

Baharı evini taşımak çok kolay. Yeter ki özgün, el emeği ve harika desenlere sahip tasarımları bulmak da bir o kadar kolay olsun. Bunun için MiaMano’nun el emeği tasarımları tam sana göre. 

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*