650 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
MiaMano

Bizi takip edin:

Sağlıklı ve Şık Ramazan Sofraları İçin Tüm Aradıklarınız MiaMano'da!

05-01-2022 08:02

Sağlıklı ve Şık Ramazan Sofraları İçin Tüm Aradıklarınız MiaMano'da!

Ramazan sofraları hem lezzetin hem sevdiklerin buluştuğu en bereketli sofralardır. Bu sofraları özene bezene hazırlayanlar için aradıkları bütün aksesuarlar MiaMano’da!

İftar sofralarını hazırlamanın keyfi bir başkadır. Sevdiğiniz insanlarla paylaşmanın mutluluğunu doyasıya yaşayacağınız bu zamanlarda sofranıza gösterdiğiniz özen belli olsun istiyorsanız, mutlaka dekoratif parçalar seçmelisiniz. MiaMano, birbirinden özel tasarımlarıyla ramazan sofralarınıza da dokunuyor.

Sofra Dekorunun Vazgeçilmezleri

 İftar sofralarında yemeklerdeki maharet kadar sunumda da sofra düzeninde de maharetinizi göstermelisiniz. Bunun için sofranıza hareket katacak olan masa örtüsü, amerikan servisleri, runnerlar veya suplalar olmadan sofrayı kurulmuş saymamalısınız.

Masa örtüsü olmadan da bir sofra düşünülemez. Özellikle masanızın yuvarlak veya kare şeklinde olması durumunda size en uygun masa örtüsünü tercih etmelisiniz. Her yemek odası ile uyumlu ve en önemlisi, her türden zevke hitap edebilecek olan masa örtüsü modellerini MiaMano’da bulabilirsiniz. Dilerseniz renklerin üzerinde dans ettiği, dilerseniz dümdüz ve sadece modeller arasından bir seçim yapabilir, şık bir masa örtüsü ile sofranızı güzelleştirebilirsiniz. Daha sonra, kullanacağınız amerikan servisi, runner ve yemek takımı setleri gibi diğer ürünleri de eklerseniz şık bir sunum ortaya koyabilirsiniz.   Hemen göz atın!

Etnik desenlerden soyut desenlere, rengarenk tasarımlardan çok daha sade tasarımlara kadar onlarca farklı Amerikan servis ve runner modelini MiaMano’da hemen keşfedebilirsiniz. Her zevke hitap eden modeller aynı zamanda her sofra ile uyum yakalayabilecek kadar da çeşitliliğe sahiptir.

  

    

    

Gelsin Ara Sıcaklar, Ana Sıcaklar, Tatlılar

Masanızı hazırladıktan sonra özellikle yemeklerinizin lezzetinin ve sunumunun da önemli olması dikkat etmeniz gereken noktalar arasında yer almaktadır. Bu nedenle sofra sunumları konusunda masa kadar lezzetli yemeklerin sunulması da önemlidir. 

 İftar sofralarının olmazsa olmazları arasında hem doğal hem de çok lezzetli olan sebzeli erişte, tam tahıllı ekmek, mis gibi kokan ev yapımı çorba gibi sağlıklı gıdalar bulunmalıdır. Ayrıca, iftar menünüzü hazırlarken lezzetinize lezzet katacak eşsiz soslar, salçalar, baharatlar ve sağlıklı zeytin yağı kullanabilirsiniz. Bu sağlıklı gurme ürünleri MiaMano’da bulabilirsiniz. Tabii, ailenizin gözüne hitap etmek için hazırladığınız lezzetlerin sunumu da leziz olmalıdır. :)

İftardan hemen sonrası için çay ve kahve severleri de unutmuyoruz. Bu içecekler kadar sunumları da önemlidir. MiaMano’da birbirinden çeşitli çay bardağı, kahve fincanı ve daha birçok sunum ürünlerini bulabilirsiniz.

   

   

  

         

 

  

   

 Sofraların En Önemli Oyuncuları

MiaMano’nun el yapımı ve birbirinden farklı tasarım tabak ve kaseleri sayesinde aileniz için eşsiz bir sofra hazırlayabilirsiniz. Hemen her renk ve desendeki tabak ve kaseler ile daha siz servis yapmadan bile sofranızın göz doyurucu olmasını sağlayabilirsiniz.

Tabak ve kaselerin yanında, bakır ürünleri de unutmuyoruz! Bakır tencereler, hem yemek pişirmek için sağlıklı bir üründür, hem de estetik olarak düşünüldüğünde sofraya şık bir hava katabilir. Sunumlarınızda bakır ürünlerini de tercih edebilirsiniz.

Sofralardan eksik olmayan peçeteler için de şık birer peçetelik seçmek gerekir. Sofranıza renk katacak peçetelikleri Miamano’da bulabilirsiniz. Üstelik bu kadarla da kalmıyor, farklı zevklere hitap edebilen daha nice farklı peçetelik tasarımı da sizi bekliyor. Bu Ramazan bereket ve huzur sofranızdan hiç eksik olmasın. 😊

         

        

 

   

Yorum Ekle

Yorumları yayınlamadan önce onaylıyoruz.

*
*